Barbiedrogen

Personligt, Tips

Hejsan! Hur är det med er ? Med mig är det bara bra i alla fall. Jag gör något man inte bör göra, jag mobilbloggar från själva solariet! Dumma mig hehe(TanExpress solarium) . Vet inte vad jag ska skriva då mitt liv är ganska tråkigt. Dock har jag och nikki vårat första event ihop imorgon på brödernas som ligger på rådhuset här i Stockholm. Det är en stor restaurang kedja så det är bara att komma dit, alla är välkomna 22:00-01 😉. Fan jag brukar alltid ha så mycket att skriva om när jag väl ligger här inne för att fördriva tiden för hatar att ligga still och bara stirra. Aja får väl ställa lite frågor till mig själv då
Dagens mående ?
Jo jag mår bra om jag ska vara ärlig. Eller ja det kan vara bra nu men 15 min senare så kan min värld ha rasat samman beror på vem det är som Fuckar med mitt humör. Dock är jag inte lika lätt provocerad längre vilket är ganska skönt. Jag förställer mig scenen i huvudet och tänker ”Adel det är inte värt det” 😂lättare sagt än gjort men jag måste vara så för att inte gå ur balans.

Kvällens planer?
Jag ska till en kiropraktor idag för att fixa min rygg. Har ju för fan ingen jävla hållning så som när Isabelle Adrian sa till Gunilla Persson ” Du är som en säck potatis sträck på dig ” det är mitt mål just nu. Det blir ju värre med åren så lika bra att tag i det nu.

Hola at me 👄❤️

Jag har btw börjat ta mello och kolla så brun jag är efter bara en gångs solning! Jag tog mello tre gånger innan jag solade och nu la jag in så jag kunde sola 30 min. Vi alla har ett eget ansvar och jag är ingens förälder. Om jag rekommenderar det? Du klarar dig utan men jag ville ta den snabba vägen. Jag har inte fått några biverkningar och just därför fortsätter jag. Ni hittar hemsidan <HÄR> ange mitt namn för lite rabatt :)

Hann även med att svänga förbi bästa Adam som ska fixa min lilla puckelrygg. Man tänker inte ofta på hur man håller sin hållning förutom på arbetsintervjuer eller specielles situationer och då håller man andan och sitter rakt som en spik haha let’s be honest 🙂. Ni hittar hans instagram <HÄR> ! Hälsa från mig ❤️

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Jag tar också mello och jag ääälskar det!!! Har räddat mitt dåliga pigment haha
nouw.com/isabelhakansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg