De vill inte att ni ska veta

Personligt

Jag planer inte mina inlägg. Inte nu heller. Jag bloggar via mobilen och det har jag alltid gjort. Känns skönt men man blir ganska trött så att säga. Vad ska jag blogga om nu, hm.....skönhetsideal ? Är inte på det modet, ska jag hänga ut människor ? Kan göra, men vinner inget på det. Kanske kan ta upp ett ämne om hur patetiskt det är att baktala människor bakom deras rygg? Ja men den kör vi på. När man var yngre så trodde man att vuxna människor var felfria, dom var snälla och förstod precis allting. Vilken falsk jävla bubbla vi levde i då. Men det kanske var lika bra det. För när man var yngre så visste man inte bättre, man förstod inte skillnaden mellan rätt och fel. Men att hålla på så som vuxna människor gör i dagsläget är brutalt. Dom förtjänar inte en plats i denna världen. Min personliga åsikt är att man borde få livstids fängelse för mobbing. För mobbing kan sluta med självmord och det är inget man ska leka med. Och jag tror inte att någon vill ha någon annans blod eller samvete på sina händer.

Under hela mitt liv har jag hört det ena och det andra om mig. Jag är en skam som är libanes och bög, borde begå självmord, jag ska styckas när ”dom” får tag i mig, jag ska få ett skott i pannan, ja listan kan göras lång.

Men som ung har aldrig upplevt själva ”mobbing” för att jag aldrig har tillåtit det. Är ganska stark av mig som person och mitt psyke går inte att bryta ner hur som helst. Men alla är inte så starka tyvärr. Men jag upplevde vuxen mobbing för något halvår sedan. Och just därför öppnade jag bloggen, för att försvara mig själv. Det är det sjukaste jag har varit med om. Men jag stod och kämpade för min egna röst alldeles ensam. Vilket gav resultat. Sagt det förr och säger det igen, om jag hör något om mig eller ser något för den delen. Då kommer det upp på bloggen på en gång! Uthägning deluxe, namn, bild, händelse, ja allt kommer upp! Det har faktiskt skrämt vissa. Vet ni varför ? Jo för vissa vill inte visa deras riktiga sida, de vill inte visa hur äckligt falska dom är för allmänheten. Dom vill inte att ni ser den sidan av dom. När det blir äkta, då blir det inte roligt. Allt kommer fram till slut. Speciellt här i Stockholm, detta är mer en pik än ett råd, vi vet, vi ser, vi har hört, och vi släpper det för denna gången. Ett gott råd från mig till vissa loosers är att har man inget snällt att säga, säg ingenting alls. För en gång i tiden fanns i alla fall respekten. Och den kan man fortfarande ha, ni vet som ”vuxna” människor. Men det ska vara ömsesidigt. Folk tycker att jag borde ”växa upp” men jag står i alla fall för vem jag är och för vad jag säger. Jag sitter inte och trash talkar människor för att själv se bättre ut. Sådana personer borde växa upp. Allt som sägs bakom stängda dörrar är ju okej? men skriver man det i skrift för allmänheten, då jävlar blir det känsligt. Det säger mer om vissa än om mig tycker jag

  • Personligt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg