Det där med följare

Vilken kväll det har varit! Vet inte vad som hände men jag kunde knappt stå haha inte att jag var full utan var på ett glatt humör och dansade with my friends! Var på l8 till 02 något sedan mötte jag upp samme. Vi har roligt ihop och oavsett vad så är vi chill, alla gör fel alla växer och alla tar sina egna beslut för i slutändan är vi två helt olika individer med helt olika liv, han har sitt shitt och jag mitt egna, det enda relevanta är vad som är mellan oss och inte mellan oss/dom/vi/du/jag! Man tror att vuxenvärlden är bättre men tvärtom den är helt fucked up. Men hade i alla fall jävligt roligt! Det intressanta var att någon kom fram till mig och bara ”ta inte illa vid men det går rykten att du köpt följare ” min Farbor är en känd designer i Mellanöstern han gav mig två feta shout outs hade redan följare men behövde ett par tusen till för att kunna göra en swipe up till bloggen och det är jag väldigt ärlig med. Har mer följare på bloggen än vad jag har på Instagram osv. Men ingen orkar scrolla från en händelse sen in på någons profil och sedan besöka dens sida. Så jag gjorde det enkelt för mig själv. Det är något jag står för så ingen har ”catchat” mig osv. Jag vet att jag är en intressan person generellt, och för att inte ha varit med i något program men ändå har folk som följer mig och läser det jag skriver om så leder det till att det kliar i mångas ögon, men dom alla är ersättningbara jag menar, nya program=nytt folk. But my place is the same :)

  • Nära Katarina-Sofia, Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Michaela
Michaela,
Tycker det är så fint att du är så ärlig om shoutouts från din farbror. Personerna som påstår att du köpt följare är förmodligen bara små avundsjuka råttor som har betydligt mycket mindre följare än vad du har!
nordengrim.nu
Jonah
Jonah,
fast han sa ju i inlägget att han hade köpt följare... nä skaffa utvildning och ett jobb. sluta sup ner dig och bli vuxen.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg