DialaFillers

Jag svängde förbi DialaFillers idag för att göra en liten touch up. Det fick bli lite botox på pannan och sen fixade hon näsan. Alltså jag älskar hur bra hon är på att korrigera näsor det är helt insane! Det ser ut som att jag fixar och trixar väldigt mycket med mitt ansikte men jag gör faktiskt inte det. Inte för att det är något fel med det heller men om man jämför mig med andra så ser jag faktiskt fräsch ut, jag kan min gräns och den kan även Diala. Blir det to much så säger hon till direkt. Det är det jag gillar med henne för det kan hända att man blir förblindad och hittar en massa fel som inte finns så det är väldigt viktigt att ha självkontroll och jag tycker att jag har det om jag får säga det själv. Sen ska man inte uppmana människor att göra det heller men jag känner också att vi alla är vuxna människor och vi alla tar våra egna beslut. Om man påverkas väldigt mycket av sin egna självbild så behöver man faktiskt gå och prata med någon. Jag kan inte ta ansvar över att någon lägger sina pengar på skönhetsbehandlingar bara för att jag skriver om det, tyvärr inte.

Visst ser jag glad ut ?😂 Nu kan jag inte sola i alla fall då risken är att botoxen/fillers förflyttar sig och det vill man definitivt inte (Det är vad jag har hört) så hellre är jag på den säkra sidan 🙂. Visst ser jag blek ut på bilderna eller är det bara jag som är blind? Jag är brun IRl..okej det är inte värsta grejen men det är lite frustrerande att man ser exakt likadan ut på sina bilder med eller utan solarium..sen när det kommer till redigering utav bilder så är jag sämst på det och jag ödslar inte ens 30 sekunder på att redigera en bild, jag hade aldrig orkat. Wonder why folk har komplex liksom. Tänk vad mycket man kan göra med sitt utseende med rätt program, det är ganska sjukt om man tänker efter. Vissa ser inte alls ut som på sina bilder det är som att det är två helt olika personer snacka om att man svalt tungan i halsen ett par gånger ...

Dialafillers instagram hittar ni <HÄR> ange mitt namn och få 500 kr rabatt

Detta är det sjukaste. Jag lagade endast kyckling och ris, och kolla hur mycket disk det blev!? Blir så jävla trött på mig själv!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg