ENTREPRENADHUSET

Tips

Detta inlägget är i samarbete med / entreprenadhuset

Tja! Jag har inlett ett samarbete med entreprenadhuset! Vem är dom? Jo det är ett företag som du behöver om du funderat över att renovera ditt badrum. Vi tillbringar rätt så mycket tid i badrummet så varför inte uppgradera ditt gamla badrum till något ännu bättre genom en Badrumsrenovering ? Sen förstår jag att man inte bara bygger om ett badrum hur som helst utan det krävs många beslut då Badrumsrenovering tar sin tid och det måste klaffa med livet. De har även en badrumsbutik som finns i Bromma i Stockholm och där hittar du allt som behövs för det bästa badrums projektet som du eller din partner har funderat på. De har ett väldigt stort utbud av kakel och det du behöver för att du ska lyckas med ditt badrums projektet!

Ibland har man en vision om hur man vill ha sitt badrum och det är där entreprenadhuset steppar in och gör det till verklighet. Det som även är bra är att dom har erfarna och väldigt kunniga badrumsdesigners som hjälper till med planlösning,färgval men även personlig konsultation. Jag personligen tycker att det är utmärkt för det är där jag brister ibland och nu menar jag rent generellt för jag har så mycket idéer och visioner men jag får inte till det riktigt. Och just där och då hade jag behövt att någon förverkligar mina visioner för det är lätt att man struntar i det annars. Men det har ni när det kommer till Badrumsrenovering


Bra att veta ?

Entreprenadhuset är återförsäljare för ledande leverantörer av badrumsinredning i Sverige så ni är i trygga händer och behöver ni ha en offert på allting så får ni självklart det!

Wow! Titta så fint badrum ett sådant vill jag verkligen ha. Det är så stilrent och so classy !

Marmor😍! Detta gillar jag också kan typ inte bestämma mig då allting är så fint och så stilrent.

 

Dessa bilder är lånade från Entreprenadhuset hemsida och för att  kan komma till den så klickar ni HÄR

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg