Flytta utomlands

Personligt

Pratade nyligen med min tjej kompis som flyttat till Grekland och jag beundrar henne för det. Samtidigt blir jag arg att jag inte åkte med henne. För sanningen är att jag inte är lycklig här, missförstå mig inte nu för jag ÄLSKAR Sverige som fan och INGEN får klanka ner på Sverige i min närvaro, det blir krig då haha. Det har inte heller med människorna att göra för den delen. Utan någon gång måste man sluta peka finger och ta sitt egna ansvar! Vill man göra en förändring då gör man det helt enkelt men frågan är bara vart man ska börja. Jag vill leva i lycka och harmoni och det kan jag inte göra här i Sverige! Jag känner mig själv bäst och har väldigt enkelt att gå ur balans. Det finns mycket som jag inte skriver om här på bloggen även om alla tror att jag gör det. Att börja om långt bort här ifrån lockar mig som fan men samtidigt så skrämmer det mig väldigt mycket. Men det okända ska skrämmas annars är det ju inte värt det. Är expert på att ta risker så varför inte ta en risk som endast kan gynna mig själv och mitt psyke? För om jag tänker efter nu, vem är det jag stannar kvar för? Har ingen pojkvän, inget fast jobb och ingen egen lägenhet, vem är det jag stannar för? vänner? Naah! Äkta vänner finns i ens hjärta för alltid!
Företaget betalar boendet, biljetten och transfer från flygplatsen, så egentligen har jag inga ursäkter, även om jag försöker komma på några så har jag inte det. Jag kommer att tacka ja om jag får jobbet, för det gör ont i min själ att vara kvar här. Vart jag än går finns det minnen av den jag älskar, varje gång jag är ledsen tänker jag på allt jag har förlorat, och varje gång jag är arg så gör jag något dumt. Men det är så jag är van att leva och det är mitt sätt att säga ”jag behöver er”
Jag menar vem sa att bara för att man föds i ett land så ska man stanna där för alltid? Känner mig så jävla misslyckad och orkar inte börja om från noll igen. Börjar hellre om med mig själv och med nya människor utanför detta landet. Jag har fuckat mig själv så jävla många gånger att jag tappat bort räkningen och jag har fått nog av mig själv.

  • Personligt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg