Har inga gay kompisar

Personligt

Haloj! Dagen har bara sprungit förbi känns det som. Igår natt la jag mig rätt så tidigt och somnade utan problem det kan nog bero på vinet jag drack igår haha. Vaknade och lagade lite frukost (jag är ingen frukost människa så det är kämpigt för mig att trycka i mig den måltiden) men det gick till slut.

Tänkte på en sak igår efter att jag fick frågan om vilka gay kompisar jag umgås med och svaret på den frågan är ingen. Jag har inga nära gay kompisar som jag bara kan ringa upp och prata av mig eller ta mig den där random fikan. Det känns faktiskt ganska ensamt ibland om jag ska vara ärlig. Känns som att de flesta där ute har något emot mig och jag vet inte varför, kanske är det för att man syns och hörs väldigt mycket jag vet inte. Men tycker det är ganska synd ändå. Visst har man hamnat i massa intriger för typ 5 år sedan men livet går vidare från min sida. Jag är en person som aldrig startat något och what u see is what u get eller hur? Sen klickar man inte med allt och alla heller men ibland får jag inte ens den chansen.

Det värsta jag vet är någon som bara snackar skit om allt och alla. Jag menar är personen kapabel till att snacka ner sina vänner bakom deras rygg då är jag definitivt inget undantag. Tro mig när jag säger detta men människor chockar inte mig längre speciellt inte vänner och den läxan har jag lärt mig alla dagar i veckan så min tillit för människor är 0% eller tillit är lite fel ordval men mina förväntningar iaf. Är ganska genuin och äkta om jag får säga det själv och min lojalitet är väldigt hög och om jag ska klassa någon som en nära vän då ska även den personen uppfylla dessa kriterier. Säger inte jag är perfekt för jag är fyllt utav fel men jag erkänner dom i alla fall och jag försöker göra så gott jag kan, vissa personer kommer aldrig till det stadiet. Ska jag prata rent generellt så ringer jag sällan upp någon och berättar om mina problem utan jag springer direkt till bloggen då detta är min trygghet och det är sorgligt när man tänker efter faktiskt, men det är för att skydda mig själv. Det är inte det att jag inte ger någon chansen men ibland vill vissa vara i ens liv för helt fel anledningar och sånt ser jag igenom så hellre ensam än i en relation som inte är ömsesidig

Detta var min frukost: stekte två ägg och tillsatte koriander och ost sen rostade jag bröd till det och åt en skål med turkiskt youghurt samt en kopp kaffe (dricker aldrig kaffe men hade feeling för det idag)

Träffade upp en gammal vän som flyttat till mina hoods och jag signade mig ett gymkort så jag får väl se hur det går. Jag har 0% förväntningar av mig själv då jag hatar träning men jag får väl försöka iaf och failar jag så är det väl  hundrade gången gillt 🙂

Solade ännu en gång på TanExpress i Kungsholmen nu jävlar ska jag bli brun.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg