Hejsan !

Tja! Känner mig helt slut i huvudet. Att jobba med barn har sin charm men det kan ta på psyket när alla skriker samtidigt 🙂. Är ju utbildad för att jobba på förskola men tog en paus ifrån det yrket då jag inte mått så bra på så många år. Kan jag inte ge mitt bästa jag till barnen då jobbar jag hellre bakom en telefon eller med något annat. Ändå roligt hur människor har en bild om hur det är att jobba på förskola, att det enda man gör är att leka och dricka kaffe. Långt ifrån verkligheten! Det heter förskola för att vi pedagoger ska lära dom allt vi kan innan dom börjar skolan tex, bokstäver, natur, hur man uppför sig, hur man äter, räknar, ritar, målar, skriva, kunna alla färger, respektera alla människor listan kan göras lång ! Allt vi säger till barnen har en tanke bakom för kommer dom till årskurs 1 och dom kan NADA då kommer skolan börja ifrågasätta förskolans kapacitet. Sen frågar barnen mig om dom ska kalla mig för fröken 🙂🙂🙂🙂 då yrket faktiskt domineras mest utav kvinnor. Men säger på skarpen att mitt namn är Adel och att dom andra är fröknar, det är viktigt att det blir rätt där.

Jag har sån ångest över disken som är här hemma den liksom skriker efter att bli tagen (låter fel haha ) men jag orkar verkligen inte. Känner jag mig själv rätt så kommer jag få ett ryck vid 22:00 att vända lägenheten upp o ner o skrubba exakt allting, att jag inte bara kan göra det nu? Jag måste förbereda mig mentalt , är det bara jag som är så? Det är sjukt hur en människa fungerar eller jag iaf, räcker det inte med att jag föddes som gay utan måste jag även vara komplicerad ? Nej men det var längesen jag bloggade ett inlägg utan en jävla massa känslor tro det eller ej men jag har mina vanliga moments också. Aja nu ska jag glo i mobilen och inte göra något viktigt alls tills den blir 21:30 för då kommer tankarna att skrika åt mig att gå till Ica då den stänger 22:00.

Jobbade med bokstäver idag:) det var ett projekt att få ihop bokstaven ” D” haha

Jag vill verkligen säga att det är ett barn som ritat detta till mig men sanningen är att det är jag som ritat denna bilden 😭 ritar som en fem åring jag skojar inte haha. Det enda jag inte har gjort är det där bruna till höger

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Så mysigt att jobba med barn ändå <3
nouw.com/isabelhakansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg