Hellu fredag !

Allmänt

Något jag är extremt sämst på det är att spara bilder till olika forum, jag ska förklara. Vissa bilder är blogg material och andra instagram vänliga medans man skiter i snapchat men ändå är lite försiktig när det kommer till Facebook eller is it just me as usual?

Jag vet inte hur detta gick till men jag kunde verkligen inte sova igår trots att jag tog sömn medicin utan jag bara låg där och grubblade all night long! Att titta på en massa youtube klipp på youtube om rymden var så mycket bättre än att sova så jag somnade vid 07 och det jobbiga var att jag hade tvätt kl 10:00 tror ni jag tvättade ? NEJ! Men till min egna tröst så tvättade jag faktiskt igår men glömde tvätta mina skor! Nåja det finns värre saker att oroa sig för här i livet ja ni vet som att man gång på gång fixar håret i Sverige när man ändå vet att det ska regna och paraplyet släpar man aldrig med sig då den ändå försvinner och på krogen får man väl inte ha mössa på sig? Peace out

Gillar

Kommentarer

jasmine clark
jasmine clark,
Jag gillar att dela min berättelse om den här fantastiska läkaren. Jag är 34 år, jag gift 25 år gammal. Jag har ett barn och jag bodde lyckligt med min familj. I 9 månader har jag sett min mans beteende bli så konstigt och jag förstår inte riktigt vad som hände, han lämnade hemmet för att gå ut med en annan kvinna som jag älskar så mycket att jag aldrig tänker på att lossa det. bäst möjligt att se till att min man återförsäkrar mig men förgäves, jag gråter och skriker om hjälp, jag diskuterade det med min bästa vän MARGERET och hon lovade att hjälpa mig. Hon berättade om en man som heter DR AJAYI, hon berättade för mig att han är en mycket mäktig man och att vi kan lita på honom. Det finns inget om kärleksproblem som han inte kan lösa. Hon berättade för mig att han hade hjälpt otaliga människor återställa sin relation. Jag var verkligen övertygad och bestämde mig för att prova. Jag kontaktade hans e-postadress på drajayi1990@gmail.com. Jag förklarade honom allt mitt problem. Han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att alla mina problem skulle lösas omedelbart. Han berättade vad jag skulle göra för att få min man tillbaka och jag gjorde det, han sa efter 3 dagar, min man kommer tillbaka till mig och börjar tigga, och det hände verkligen som han sa, jag blev mycket förvånad, det är så fantastiskt. Jag är mycket glad över att min relation nu är väldigt nära och att vi båda är glada igen. Om du stöter på ett liknande problem, kontakta honom nu (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) eller Whatsapp på +2347084887094 och lösa ditt problem en gång för alla. Jag är ett levande vittnesbörd om detta.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg