Hey babes

Personligt

Sho bre hur mår ni ese? Haha det kan vara så provocerande för vissa om man inte ”pratar rätt” för allt ska låta så fyyyyyynt (Sthlm accent) nej men idag har jag haft en dag för mig själv där jag har gjort lite ärenden och sen har jag köpt hem lite käk och det fick bli spagetti och köttfärssås idag och det blev as gott. Jag är bra på att laga mat, ge mig korv och makaroner och du kommer älska maten för jag gör allt med kärlek❤️

Annars då? Jo men jag mår ändå helt okej jag går inte runt och har onda tankar och jag har inte så mycket ångest men verkligheten har slagit till lite, ja ni vet när man inser saker och ting och allting kommer ifatt en (eller är det ifatt än? Så svårt för mig att skilja mellan ”än” och ”en ” ? aja anyways.

Den sista tiden så har det stormat rejält kring mig och det är alltid så mycket motvind hela tiden så just nu flyger jag med vinden lite och jag får se vart den tar mig någonstans. Jag lägger upp lite små dagsmål för mig själv och tar dagen som den är jag får helt enkelt leva lite i nuet och inte stressa över framtiden men det är lättare sagt än gjort men man får börja någonstans eller hur? Det var ett tag sedan som jag var så här personlig på bloggen för det var ett tag då jag verkligen bara ville radera bloggen men sen tänkte jag att detta är min dagbok och jag mår som bäst när jag får skriva av mig det är terapi för min själ och det är den enda anledningen till varför jag bloggar. Det spelar ingen roll antal läsare för detta gör jag för mig själv. Sen är samebeten ett plus men jag hade bloggat utan det också för pengar kan inte köpa all lycka och jag blir lycklig över att kunna uttrycka mig samt väldigt glad när ni själva mailar in era tankar. det uppskattar jag mer än vad ni tror.

Idag svängde jag förbi TanExpress solarium och dom har verkligen så bra rör! Om ni inte har testat på att sola där så rekommenderar jag att ni gör det.

Sen har jag promenerat runt och bara njutit av vädret. Jag var så sugen på att ta en kaffe någonstans. Vill ni veta något roligt ? Jag dricker inte ens kaffe men beställer det ändå dock med mycket mjölk och socker🤦🏻‍♂️. Min framkamera vägrar att fungera och jag har försökt ignorera det mentalt men det börjar kännas i nerverna nu:)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg