HJÄLP VARANDRA

God förmiddag mina vänner! Jag nämnde innan att jag inte mådde så jätte bra. Men efter att Paulina köpte en päron NOCCO till mig så blev jag typ yr men samtidigt pigg. Men är man yr så mår man inte bra haha men menar själva känslan. Kan NOCCO producera positiva Endorfiner?

Har lagat lite käk. Blev wookade grönsaker med en massa curry och chili peppar (thailändskt) sedan la jag in kokosmjölk. Friterade även ostsnitzel. Blev så jävla gott. Jag är inte världens bästa kock, men jag har en känsla för matlagning. Är bra på att krydda. Omedvetet vet jag vilken krydda som passar till vad. Är bra på att mixa och trixa med matlagning. Jag måste ha det rent runtomkring mig när jag lagar mat. Alltså diskar jag samtidigt. Smakar jag av med en sked medan jag lagar mat, ja då diskar jag den på en gång. Förstår mig inte på människor som bara kan börja laga mat medan det är skitit och stökigt överallt. Kan få psykbryt för sådant beteende. När jag en gång i tiden hade ett förhållande så skötte han matlagningen (jag fick alltid krydda) men jag skötte köket. Bra deal ändå. Tycker att man ska komplettera varandra. Oavsett om du bor med familjen vänner eller din partner. Jag bor ju ihop med Paulina. Jag bokstavligen HATAR att dammsuga, att ha det där jävla ljudet efter mig och ska dra den där grejen fram och tillbaka gör mig typ irriterad, och hon hatar att moppa. Så hon dammsuger och jag moppar. Det blir en bättre atmosfär i lägenheten om man är överens. Jag menar varför ska man tvinga varandra göra något man inte tycker om när man kan komplettera varandra. Båda vinner  ju på det. Hur har ni det hemma? Bråkar ni mycket över städningen sätt er ner och prata. Tex

Jag går och handlar, du lagar maten, jag diskar du dammsuger, jag moppar, du tvättar, jag hänger upp tvätten, vi viker klädena tillsamman.

  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

Night out with my best bro

Allmänt

Sitter hemma just nu med Jens, vi sitter och tar en liten fördrink, snackar lite skit, gossip time😉 nej men Jens har jag känt i flera år, typ 7 år. Och han kommer alltid att finnas i mitt liv oavsett vad. Vi tänkte dra ut en sväng, får se vart vi hamnar. Vill ta det ”lugnt” ikväll! Jag och Paulina har bestämt oss att detta är vår sista fest vecka, alltså vardagar ska vi käka mer hälsosamt, komma igång med träningen och så. Jag måste ha rutiner för att funka som människa, annars spårar jag ur, tyvärr.

  • Allmänt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg