I chock

Personligt

Igår bjöd jag över Max på middag hemma hos mig så jag lagade tacos. Jag gör den med kärlek och den blir såååå god. Och nej det är inte bara att steka köttfärs och lägga in taco krydda! Jag kan bli irriterad när jag hör det för ni som har det argumentet kan inte laga tacos helt enkelt. Sen ska man äta tacos så ska man ha ALLA tillbehör så som cheddar ost, salsa sås, riven ost, tomat, majs, paprika, sallad (fuck gurka) och det gröna som jag inte kan stava till orkar ej googla guacamole? Gör även alltid en egen vitlöksdipp till :). Förstår mig inte på er andra som äter torr tacos utan några tillbehör nej men nog om tacos snack haha. Jag tog aldrig några bilder igår och jag skulle ljuga och skriva att jag ville leva in the moment men så är det inte utan min bak kamera är sönder och Max hade en Samsung och bara där släppte jag tanken om att ta bilder på maten 🙂anyways!

Axel och Andreas kom förbi mig på lite krök igår och det var väldigt kul att se dom faktiskt. Vi svängde förbi L8 som är mitt favorit ställe här i Stockholm. Sedan begav vi oss vidare till backdoor men jag stannade inte länge så jag tog en taxi hem, lika bra det för det kanske hade spårat annars 😂. Vaknade upp med värsta paniken och ringde runt till mina vänner för att få bekräftelse om huruvida jag hade bett mig som skit eller inte men tror nog det är ganska lugnt for once.

Dagens mående
Jag mår faktiskt bra! Men är fortfarande i chock hur en Fd vän från ingenstans hängde ut mitt nummer för sina hundratusentals följare på instagram, min telefon blev varm kan jag säga er . Minns att just den dagen så sa jag till min vän ” fan vad jag saknar personen lite extra mkt idag” några timmar senare bam uthängd. Det är inte så att jag inte har känslor utan jag bryr mig fortfarande om människan och jag älskar personen fortfarande. Tycker bara det är synd att något som ska vara mellan två personer är istället framför hela Sverige. Säger inte att min respons har varit mycket bättre men jag är fortfarande sårad och arg för vissa saker och det är säkert personen också. Men det blir inte bättre genom att hägna ut varandra som små barn. Kommunikation är nyckeln till allt men bara en av oss kan göra det på en normal nivå, guess who?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg