Idag har jag bara flängt runt!

Allmänt

Hösten har man välkomnat sen en tid tillbaka och visst är den mysig? Jag älskar hösten på något sätt det är mindre stress och press på allting eller är det bara jag som känner så? Det är skönt att träffa upp vänner på mysiga caféer och bara prata men om jag ska vara ärlig så minns jag inte sist jag gjort något sådant då allt för det mesta handlar om att ta en drink på någon bar eller klubb, i dont mind to be honest haha.

Idag har jag flängt runt på stan helt ensam och Gud vad skönt det var! Det finns ju en HM som endast är för oss män som har två våningar vilket är as nice så slipper man gå runt bland kvinnor och barnvagnar som stressar livet ur en. Jag skulle hoppa av i Kungsträdgården då det endast är fyra stationer ifrån mig men råkade hoppa av i T-centralen så tänkte att jag promenerar dit istället. Jag gick fel men ändå envisades jag med mig själv att jag kunde svänga åt höger vilket var mitt största misstag ever, en promenad som skulle ta Max tio min tog tjugo min snacka om att jag tappade det helt 😂?

Rent generellt så hatar jag att gå runt i butiker så jag visste på ett ungefär vad det var jag ville ha (trodde jag) var så lost där inne och testade minst tio tröjor den ena var för liten och den andra var för stor så ska man klä på sig och klä av sig och gå fram och tillbaka för att hämta rätt storlekar ja ni vet hela den processen! Men det gick bra till slut :)

Det fick bli dessa två än så länge! Jag förbjöd mig själv att köpa svart då allt jag har är svart! Man kan ju inte gå klädd som om man ska till sin egna begravning varje dag haha. Den vita tjocktröjan kostade faktiskt endast 149 kr vilket ändå är bra. Den andra jäveln däremot var dyrare men tyckte om färgen.

Jag hämtade upp mitt paket från partykungen idag så jag passade även på att svänga förbi Ica för att köpa mig frukost grejer. Ska göra mig en jävligt god macka nu och bara chilla lite då jag känner mig helt slut i hjärnan haha, hareee❤️

Gillar

Kommentarer

Jensine
Jensine ,
Du har så fina ögon !
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg