Intervju med mig

Personligt

Hey på er. Jag skulle på ett möte idag klockan 10:00 men var så oerhört trött så jag sköt upp det. Jag har mina dagar då jag hoppar upp ur sängen men sen har jag dagar då jag inte kan röra på mig. Det har inget med min ångest att göra utan jag är utmattad bara och behövde lyssna på kroppen.

Dagens bästa?
Jo jag blev uppringt och intervjuad av en härlig kvinna om min psykiska ohälsa, jag fick prata om mitt liv helt enkelt och för första gången på länge så gjorde det inte ont. Jag känner ingen skam längre och jag har bestämt mig för att leva och visst kommer jag ha mina dagar där jag kommer spåra ur ordentligt men det är en del av mig som jag bara måste bli bättre på att hantera. Jag har accepterat det jag har gått igenom och det är steg ett i min egna läknings process. Mitt självhat ska jag förvandla till kärlek eller jag kan försöka i alla fall. Min intervju kommer ut nästa vecka och jag har även små roliga projekt på g så allt jag kan göra är att blicka framåt för jag har inget annat val för att blicka bakåt hela tiden hjälper inte mig i dagsläget DET HAR REDAN HÄNT!

Tog mig en härlig dusch och rakade mig lite då jag ska till Lellaslaser idag (hon heter så på instagram) och det gick på mindre än en min då jag knappt har hår kvar på överkoppen! Så nice att skippa rakhyveln den är ju bara jobbig. Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi av sen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg