Jag vill inte drunkna

Då har jag varit på en arbetsintervju och hoppas och ber att jag får den tjänsten! För engångsskull vill jag ha tur:). Nej men jag tog värsta omvägen förut och gick helt fel! Stannade två män som var helt påtända och de pekade åt fel håll såklart men dom fick cigg iaf.. nej men apropå mitt föregående inlägg så var jag extremt känsloladdad och skrev från djupet av hela mitt hjärta. Men man hittar inte alltid det man vill i djupet. Mitt hjärta är som havet, det är väldigt djupt och just nu vill jag bara kunna bottna, jag kan dyka lite senare, jag har inget val just nu för annars drunknar jag.

Dagens planer?

Jag har inte så jätte mycket planerat faktiskt. Men det hade varit nice att chilla med någon vän eller något. Kanske käka på Burger King? Jag älskar det stället! Haha är en riktig skräpmats ätare men det är fan i mig inte bra, men det är gott och allt som jag tycker är gott är inte bra tyvärr och det är det jag vill ha som mest 🙂

Hittade en fin stenmur som jag kunde ha bakom mig för denna bilden. Sen så var dagsljuset on point. Jag menar man får passa på innan det blir mörkt haha.

Jag tycker om att analysera bilder och konst rent generellt . Jag älskar när en bild har en historia. För mig betyder denna bilden ”hopp”

”I tell you, in this world being a little crazy helps to keep you sane”

Vi hörs av sen finisar ! Tack för all pepp talk jag uppskattar det verkligen ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg