Kämpar

Personligt

Vaknade rätt så sent idag men har ingenting att göra så försöker sova bort tiden tills det blir måndag och förhoppningsvis får jag den hjälpen jag behöver. Myndigheterna har stöttat mig och det börjar kännas lite bättre. Men dom kanske bara säger det man vill höra för att man ska hålla ut? Eller vad vet jag! Fast det är lite svårt att inte vara skeptiskt nuförtiden då jag inte är så jätte van att någon håller det dom lovat. Jag är tacksam över alla era pm/dm/sms och samtal, svarar så gott jag kan men har inte den orken att svara vartenda en när jag ändå skriver det här på bloggen. Man säger att man ska vända sig till sin bästa vän och det är exakt det jag gör just nu, bloggen är min bästa vän och allt annat får kommer efter.
Det sjuka är att man vänjer sig vid livet här inne för innan satt jag inne på rummet hela tiden och så fort det blev lunch eller middag så tog jag min mat och sprang direkt in till mitt rum. Jag ville varken prata eller socialisera mig för den delen. Men till slut pratade jag med en snubbe och han gav mig råd vilket kändes rätt så skönt då vi är på samma ställe men för helt olika anledningar. Det är väldigt synd om många som är här och deras resa genom livet krossar verkligen mitt hjärta. Jag vill inte sluta som vissa personer som är här för jag har en chans till ett lyckligt liv då jag fortfarande är ung. Dom som är här får mig att vilja kämpa till ett bättre och ett mer hälsosamt liv med mina nära och kära. Det jag har insett här inne är att livet är alldeles för kort och man ska aldrig skämmas över den man är eller att be om hjälp. Resultatet för att jag har skämts har lett till att jag är här. Denna platsen som jag befinner mig på just nu är en erfarenhet och kommer för alltid att förbli ett minne. Slutligen kommer jag att vända allt till min fördel för efter regn kommer solsken, det har regnat ganska mycket i mitt liv men någonstans långt borta ser jag ett litet litet ljus, vägen dit är lång men jag måste kämpa.

  • Personligt
  • Nära Maria, Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

HERRE FUCKING GUD

Personligt

Alltså vad fan är grejen? Känns bara som att denna dagen går åt helvete. Vaknade tidigt, sökt jobb, ska på arbetsintervju FINE! Men känslan inombords stör mig. Det går inte att förklara. Tänkte men jag lagar mat jag kanske är ”hungrig” la in fish and ships i ugnen. Hur svårt kan det vara ? Det liksom lagas av sig själv. Tror ni inte fitt fisken fastnar i ugnen och fucking går sönder ? Det värsta jag vet är när jag lagar mat och det blir fult. Som när man lagar fiskpinnar tex ni vet när alla går isär? Nej fan heller jag slänger typ stekpannan i väggen går och surar lite sen får jag ändå städa upp det. Har ingen som helst tålamod för sånt. Är fortfarande irriterad men tog ändå en bild.

När jag ändå är på traven, kan ni snälla förstå detta ? Allt går inte att fixa. När skadan är skedd så är den redan skedd. Man går oftast tillbaka till ett förhållande för att man saknar känslan man hade förut när man mådde som bäst. Och prat är oftast lättare än själva handlingen. Både älskar varandra som fan. Men man går ändå runt med en obekväm känsla som att ”snart händer det” och dom fina stunderna är alltid fina. Men det är när man tjafsar som de verkliga känslorna kommer fram. Och det är då det leder till sitt slut. Men när den känslan är borta och när man mår bra igen så går man oftast tillbaka. Man liksom glömmer bort varför man hamnade där man hamnat. Sen är det oftast inte ömsesidigt. Det är oftast alltid en person som vill mer än den andra och det är väldigt viktigt att man öppnar sina ögon och inser det. För man ska inte kämpa ensam. Kärlek är något fint men många har gjort det till något fult. Jag typ hatar kärleken just nu. För jag har insett att mänskligheten är helt jävla fucked att ingen bryr sig om känslor längre. Varför ska jag alltid vara den som alltid ska bry mig om folks känslor ? Fuck er alla. Helt allvar, vissa skäms inte. Hade velat örfila en efter en. Är arg för jag inte klarar av hur detta livet har blivit, hur moral inte är lika aktuellt längre. Allt ont är normaliserat. Blir du chockad när du hör att någon blivit skjuten i ditt område ? Blir du chockad när du hör att någon du känner blivit våldtagen? Blir du chockad om någon i din vänkrets har legat med någons kille? Blir du chockad att de som en gång stod dig närmst en gång i tiden är dom som hugger dig i ryggen ? Om svaret är nej, då är ni alla en del av detta fucked up samhället. För jag blir lika arg och chockad varje jävla gång. Nu tänker jag dra och fixa mitt ”skägg” och sedan svänga förbi systemet och sedan bara vara.

  • Personligt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg