Livet

Personligt

Några dagar efter nyår bestämde jag mig för att göra en förändring, jag hade ännu en gång nått botten men denna gången var det väldigt tufft att simma upp, ju mer jag faller desto mer sjunker jag in i mitt egna mörker och det tar på mina krafter. Denna gången hade jag inte så mycket till val för antingen var det att vinna eller att försvinna och jag valde det förstnämnda. Det har varit väldigt tufft om jag ska vara helt ärlig och varje dag är en utmaning. Att hålla psyket i balans är det svåraste jag någonsin har gjort. Jag är som en bil, sitter du bakom ratten så har du kontrollen men släpper du taget då är risken väldigt stor att du krockar. Och så är det med mitt välmående, jag måste styra mig själv hela tiden annars är risken stor att jag hamnar ur balans.

När du hamnar i en situation där du behöver lösa ett problem tex om det uppstår stora problem med familjen då har du ändå situationen framför dig och oftast vet du vad det handlar om och hur du ska ta dig till väga. Men att ditt största problem i livet är du själv är inte lätt. Du kan inte vända dig själv ryggen och aldrig mera titta tillbaka för du lever med dig själv dag in dag och dag ut. Mitt största problem var att jag flydde från mig själv så mycket det bara gick för min verklighet gjorde för ont att leva i och allt kom ikapp mig till slut.

Mitt hjärta kommer aldrig bli helt igen för även om jag blir väldigt lycklig så kan jag aldrig radera det som redan har hänt utan det jag kan göra är att lära mig att leva med det istället. Att sitta och älta på något jag ändå inte kan förändra gynnar inte mig någonstans utan det gör bara mer ont än gott. Det kan komma nätter där jag tänker på vissa personer som jag har förlorat. Dom som en gång i tiden stod mig närmast hjärtat. Undrar hur dom mår ibland. Det är tufft det där att gå från bästa vänner till främlingar. Att just den personen som i dagsläget är som en främling är den personen du en gång i tiden delade allting med, det svider faktiskt för oavsett rätt eller fel och anledning så har det faktiskt funnits en tid då man älskade och värdesatte varandra för ingen är felfri. Visst är vissa fel större än andra men det kallas livet! Vi kommer alltid att begå misstag stora som små för man är inte mer en människa. Man kan aldrig ta tillbaka något man redan har sagt för ibland sårar ord mer än handlingar och man kan ångra sig så man spricker, men skadan är redan skedd. Det allra viktigaste är att man lär sig någonting utav det för det är skillnad att göra det medvetet och omedvetet. Det som är menat kommer alltid tillbaka och det som inte gör det har aldrig varit äkta. Kärlek läker människor, hat gör inte det! för hat skapar bara hat och ilska kan få en att göra saker man aldrig någonsin trodde att man var kapabel till att göra, man är inte sig själv ibland och det är det som är det fina med oss människor och det är att vi alltid kan bli till det bättre❤️

I fredags hade jag och nikki vårat andra event på restaurang brödernas vilket var väldigt trevligt. Det är roligt att man kan samla sina vänner på ett och samma ställe. Maten är dunder! Ni måste käka där.

Igår tog andreas med mig på ett event, kände inte en enda kotte asså och det händer typ aldrig haha.

Efter eventet drog vi till secret garden och tog oss några drinkar för att sedan fortsätta kvällen på backdoor. Btw Agnes som ni ser på bilden är min yngsta kompis ever, min bebis ❤️😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg