Lördagen den 30 november

Allmänt

Minns inte sist jag bloggade en lördag. Alltså ordet blogga låter som om man vore 15 år gammal. Vad ska man kalla det? ”Hej dagboken?” För detta är en dagbok haha. Eller det är en bok som aldrig blir klar. Äsch who cares.

Jag hade det väldigt trevligt igår faktiskt. Casandra var på besök från Sundsvall så vi passade på att ses. Axel, Andreas och Rasmus var också här. Vi röjde runt lite här hos mig innan vi tog oss en uber till klubb L8. Älskar det lilla rummet med den lilla söta baren där Chris jobbar. Just det rummet har så sköna fotöljer eller hur det nu stavas. Man hör varandra när man pratar och det är lugnt och nice där. Det är ju yngre folk där så dom brukar komma fram och fråga en massa saker, fett söta 😂. Träffade även på min gamla vän Felicia ❤️ kul att se henne men jag drog typ direkt för vi skulle vidare till backdoor. Minns inte jätte mycket där ifrån, minns att en tjej bad mig att hålla koll på hennes tjej kompis för hon var dyngrak 😂 så jag var väldigt pedagogiskt och hittade en liten soptunna där hon kunde spy lite, stackaren haha! Nej men efter det tog jag en taxi hem och resten är historia :)

Dagens planer?

Jag ska nog hänga med Emil. Han sa något om någon fest och det tackar man inte nej till precis🙂 han sover nog nu så väntar tills han ringer upp mig. Aja hörs av sen puss på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229