Lyssna på kroppen

Allmänt

Är fortfarande fucked sedan utgången i onsdags, jag skulle ut idag men kroppen sa ifrån, drog ner här på söder med Paulina för att ”kicka igång” men kände hur ögonen började stängas igen, började känna mig svag, och jag vill inte tvinga på mig något som skadar min hälsa. Att dricka alkohol och vara social när jag egentligen bara vill sova? Usch nej! Ni vet när man känner ”börjar nog bli sjuk, men man tänker ”äch kör ändå” Det var så jag alltid var innan, men denna gången sparkade jag bokstavligen hem mig själv!

Drog hem och Bytte kattlådan och gav henne mat (katten alltså inte Paulina) hahah, och nu ligger jag avslagen i (på?) soffan. Älskar när det regnar! Ni vet när man hör regndropparna falla? Blir typ lugn i själen! På det tittar jag på KUWTK( keeping up with the kardashians) tänkte skära upp en honungsmelon och dricka en massa vatten och sno lite av Paulinas vitaminer. Skulle nyss skriva en grej men kom på att att det hade skapat hus i helvete, kom på mig själv lite. ”Vuxen poäng?” naah, kommer aldrig bli vuxen när det kommer till idioter, varför respektera skit människor ? Helt ärligt haha, vart var deras respekt till att börja med?


Kom bort mig själv i texten, klippte mig på söder, min frisör var upptagen så hade världens panik! Jag sprang runt som en yr höna och jaga efter en frisör salong. Skulle på ett super viktigt möte. Här var jag helt finklädd men håret såg ut som om jag vaknat ur en koma efter att ha legat där i 10 år. Men hittade en till slut, han blev lite irriterad. Men han var fett seg. Nu ska mr Fakih ”sova”

  • Allmänt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg