Man bygger upp murar med tiden

Igår var jag och käkade på restaurang marcos som ligger på St:Eriksplan här i Stockholm. Mysigt ställe med bra mat! Om ni ska käka där så beställ in surdegs pizza och råbiff, jag älskar rått kött (de har även veganska/vegetariska alternativ) mitt middags sällskap var Nathalie ❤️ Det var längesedan vi sågs så vi hade en del att prata om. Vi skulle gå ut och härja egentligen fast båda hamnade i matkoma så vi ville bara hem och sova. Minns inte sist jag avrundade kvällen och bara gick hem. Sen mår jag inte på topp heller, är inte deprimerad men är hellre ensam än med människor som suger min energi och det är inte så att någon gör det i dagsläget eller så men jag har ingen lust att sitta och underhålla någon just nu. Jag väljer vilka människor jag vill ge min tid till och det slutar oftast med att jag är ensam hemma då det känns mer nice än att ta en kaffe med en bekant och prata om livet, den där fasaden pallar jag inte hålla längre och det är inte alla som får se den riktiga Adel, inte för att jag är falsk men vi alla har murar och väggar som vi bygger upp för att skydda oss själva och det är ingenting fel med det. Det är livets gång helt enkelt för en gång i tiden var även jag väldigt sprallig, lycklig och mottaglig för allt och alla, jag var nog väldigt naiv...

Jag menar kolla vilken värld vi lever i? Den är fucked up, den är inte äkta längre. Känner inte att jag passar in i mallen. Klarar inte av ytlighet och falskhet. Kan inte sitta och torka dina tårar ena stunden och nästa sekund skratta åt dig. Jag säger inte att jag älskar dig om jag inte gör det, jag bryr mig inte om dig på låtsas utan allt jag gör är med hjärtat och det är det som oftast blir mitt downfall , men jag har mig själv att skylla. Jag måste lära mig att bli kall för att passa in i denna världen, det är det enda sättet. Eller jag har ju blivit så nu, känner inte på samma sätt längre och jag vet inte om det är bra eller dåligt men ibland känner jag mig som levande död.

Inlägget skulle inte bli så personligt egentligen men jag behövde ventilera av mig lite, puss på er

Beställde denna pizzan till huvudrätt

Råbiff och charkbricka till förrätt

Natha visste att jag inte skulle ha några jule grejer hemma så hon hade köpt med sig något litet och fint haha😂❤️ plus så fick jag även hennes berömda vanilj bullar och lussekatter !! Så fint av henne.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229