Man faller ibland

Personligt

Hej, tjena, hola!!! Hur måååår ni? Med mig är det bara bra tack som fan för ni fråga🙂 dock är jag fett trött kan somna när som helst men ska kämpa till 22:00 iaf för somnar jag nu är jag fucked for life då min dygnsrytm är helt i obalans. Jag la mig ändå relativt tidigt men ändå vaknade jag vid 02 och var jag vaken till 06 för att sedan gå upp 08:45 så gissa min frustration, blir irriterad bara någon andas i min närhet haha jag menar hur fan ska jag sysselsätta mig i sex timmar och med vadå ? Aja det är bara att kämpa finns ju människor som har det betydligt värre än vad jag har, för att vara helt uppriktig så tänker jag aldrig så ”Någon annan har det värre än vad jag har så jag ska vara tacksam” varför ska jag förminska mina känslor för att någon annan har ett sämre liv än vad jag har? Den enda som känner det jag känner är jag och ingen annan. Inte så att kim kardashian stoppar sitt liv för Adel fakih mår dåligt. Nej men ni fattar vinkeln? Menar ej att låta dryg eller så men it is What it is.

Degens mående ?
Jag börjar må bättre än förut. Det är så det är under livets gång. Man faller och man ställer sig upp starkare än någonsin och sen faller man igen och när man faller då är det väldigt viktigt att man inte sparkar på sig själv när man redan ligger ner. Det är lättare sagt än gjort för jag är expert på att förminska mig själv när jag mår extremt dåligt. Jag kan få en känsla av att jorden har gått under och att inget i livet är värt det. Tankarna bubblar och hjärnan exploderar av dessa tankar som jag egentligen inte bör tänka . Dom senaste sex månaderna har varit väldigt tuffa för mig på alla sätt och vis. Jag är inte den personen som ligger i sängen och tycker synd om mig själv utan jag kan känna ibland att jag har fått nog enough is enough och den enda personen som kan göra mig själv lycklig är jag själv. Har insett en sak mer människor = mer problem.

Mitt hjärta har gått sönder många gångar då jag gett den till människor som jag litat på och varje gång den går sönder så försvinner en del av min personlighet. Är inte samma person som jag var för ett halvår år sedan utan jag är mer känslokall, observant med grova trust issiues. Jag tror att jag håller på att läka en gång för alla och denna gången gör jag det på riktigt, jag behöver det. Hatar inte på någon då kärlek läker människor. Varför ska jag ödsla min energi åt att ogilla en människa ? Min tid är så mycket mera värdefullt än att ha agg mot någon annan. Människor kommer och går det är en del av livets cirkel, hjulet spinner och varje ruta har sin tid. Ena dagen är ni bästa vänner och nästa dag är ni främlingar, ena dagen kan du ta en kula för din bästa vän för att sedan vända och vara den personen som skjuter, förstår ni hur jag menar ?

Jag är långt ifrån perfekt. Jag har failat, jag har sårat jag har baktalat, jag har ljugit. Men jag har lärt mig av mina misstag och det är där problemet ligger hos vissa människor för de gör samma sak om och om igen dom växer aldrig. Det finns människor till allt i denna världen jag menar alla kan inte vara lika för då hade man aldrig lärt sig något. Var alltid dig själv och sträva alltid efter din egna lycka då ingen annan kommer att göra det åt dig. Hitta dig själv och gå din egna väg i detta livet och ta den vägen du vill ta men såra inte någon på vägen utan försök finna en inre ro så att du kan leva det du anser är bästa livet för just dig för det förtjänar du. Ibland behöver man förlora människor på vägen och det är jävligt tufft men en känsla är en känsla och den varar inte för alltid utan det är tillfälligt, men bara för det är tillfälligt så betyder det inte att det inte gör ont men även smärtan har sitt slut ❤️

Mitt hår är en katastrof men jag tänkte att jag klipper mig under veckan. Även bokat in mig på spraytan nu på torsdag! Ska bli så jävla nice o känna sig fräsch, mår som bäst då .

Så vackert❤️ jag är väldigt djup av mig som människa. Kan kolla på den bilden och fördjupa mig om livet jag ser 1000 ord bakom vissa bilder, sjukt ändå.

Var ganska mycket folk som gick förbi men blivit van att ta Selfies så jag bryr mig inte så mycket jag menar alla gör det så varför skämmas ? Ska inte leka coool guy här då det finns väldigt många saker jag skäms över. Som tex att planka bakom någon (när jag slarvat bort mitt tåg kort tex) stänger hellre in mig själv hemma än att utsätta mig för den situationen. En gång frågade jag en kille till och med ” hej kan jag gå bakom dig vid spärren då jag tappat mitt tågkort” hans svar ”absolut inte ” tog mig hundra år att ens ha mage att fråga någon och pajasen nekade mig .

Hoppas på en ny lur nästa vecka för då kommer jag vara mera aktiv här. Sanningen är att får inte jag skriva av mig så tappar jag det till slut. Det är mitt sätt att läka, det känns bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg