Man får mötas halvvägs

Personligt

Hejsan! Jag var rent utsagt på ett riktigt piss humör förut och det var innan jag begav mig utåt mot stan för att träffa min fina vän Angelica. Mina byxor sprack och jag hade bråttom så jag skrek av reflex och boxade in mitt kylskåp typ. Har kort stubin men jag jobbar på det 😃. Men jag är aldrig långsiktig av mig, tappade mobilen dessutom (pricken över i:et) sen tror jag nog att den snart kommer ta sitt egna liv och på ALLT DETTA så har jag även fått utslag (finnar, inte van att ha det har haft ett clean face sen jag blev 18) så jag är i ett ” accepterande läge” jag menar vad mer kan hända ? 😂? Systembolaget var framför mig så jag sa till Angelica ”ska vi bara in eller? ” blev en flaska :).

Dagens mående ?
Jag mår fett bra faktiskt. Ni ska ta mina inlägg med en nypa salt jag är sällan ironiskt men dom som känner mig vet hur jag funkar så ta inte allt så ordagrant som typ ” ”min mobil kommer snart ta sitt egna liv” jag lägger till lite humor emellanåt, tro det eller ej men jag är ganska rolig 😉.

Dagens höjdpunkt?
Det var när jag träffade Angelica! Det var verkligen en mysig dag. Vi käkade på BAP som ligger på Östermalmstorg och det är ett ställe jag varmt rekommenderar. Beställ Bronxs burgaren och glöm för fan inte ost dippen! Sen en iskall coca cola på det...åh god in heaven. Passade även på att köpa nya byxor på HM fett sköna för 199 kr slimfit!

Vi tog oss en promenad. Vi skulle promenera hela vägen till gamla stan (eller det är fett nära) men tanken är mysigare än själva verkligheten. Jag menar filmer lurar oss fett mycket!! Att man går där med sin take away kaffe och promenerar hand i hand i kylan och äter sig något gott. Visst det är mysigt absolut i all ära men när det är kallt är fan i mig inget mysigt 😂 nej nu ska jag inte klaga fan..är nog bitter för jag är singel 🙂

Behöver jag säger något mer😭! Jag säger inte detta bara för! De har inte trötta hamburgare som man äter på donken eller fridays. Utan detta är med KLASS. Fucking PERFECTION. Om veganer/vegetarianer kan äta där? Jajamen salladsblad finns. Nej jag skoja det finns goda alternativ.

Om du är en människa som älskar hemlagade burgare eller rent generellt är en hamburgare person då uppfyller detta alla krav. För jag är jätte kräsen när det kommer till hamburgare. Visst äter jag på McDonalds ibland men även dom har sin charm, eller så är det bara en vanesak? Men för att komma till BAP’S instagram så klickar ni < HÄR >

Kolla vad fin min älskling är! Outfit on POINT ❤️Det kan komma tider då jag bara vill strypa henne (säkerligen tvärtom) men är det något jag aldrig kan ta ifrån henne så är det att hon alltid har funnits där för mig i vått och torrt även om jag inte alltid har förtjänat det. Men jag har lärt mig att uppskatta mina nära och kära, att ge kärlek och att vara en fin människa till dom du älskar är aldrig fel det kostar inget, det är gratis. Sen om man inte får samma respons tillbaka då är det bara att slänga. Man ska ge tillbaka det man får för så länge man är på samma nivå så kommer allting att gå bra. Sen är alla olika och ibland måste man mötas halvvägs och så är det i alla relationer. Brukade säga att alla är ersättningsbara men med tiden så har jag börjat ta tillbaka den meningen. För ju äldre man blir ju mindre cirkel får man så alla må inte vara ersättningsbara men man är fan i mig ett proffs på att kategorisera människor.

❤️

Vi ses ute i vimlet ikväll va ? Jag tänkte svänga förbi Klubb L8. Ni kan alltid skriva till mig på instagram om ni vill ha lista, den hittar ni < HÄR >

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229