Min mardröm

Allmänt

Hej bloggish! Hur är det med er? Med mig är det bara bra iaf tack som frågar haha. Ligger just nu och mobili bloggar inne på TanExpress vilket jag inte rekommenderar att ni gör. Men jag glömde mina airpodds hemma (whitepodds) har inte dom äkta 😂. Så jag vill fördriva tiden för det värsta jag vet är att ligga still och vänta ut tiden. Jag får en slags inre stress i kroppen. Det är likadant när jag ska resa till ett annat annat land eller bila ner till Malmö jag får ångest och känner mig instängd. Jag gillar inte tider rent generellt, alltså när det kommer till att ”ja du är framme om fyra timmar” min kropp lägger typ av Hahah fett skumt, bara jag som är så fucked ? Wonder Why i drink.

Dagens mående)

Jo jag mår bra! Vänt lite på dygnet bara klockan 03 på natten stod jag och laga mat med musik ? Vaknade 15 typ, och nej har inte efterfestat eller något sådant utan skippar jag mina sömn piller så blir jag sådär så jag förstår inte varför jag bara inte går på min sömn medicin som en vanlig människa. Allt med mig är tvärtom och jag gör oftast fel saker, ska man ta höger tar jag vänster, måste ha en störning 😃.

Hade en riktig jobbig dröm, drömde att jag och ett par vänner simmade i havet i mörkret. Jag har ju som sagt haj fobi. Inget att leka med, jag utsätter aldrig mig själv för en situation där jag och en haj andas samma vatten haha no no. Har så mycket respekt för havet ni anar inte, det är deras hem, vad ska vi där och göra ? Tillbaka till drömmen, mina vänner simmar och hoppar i som vanligt och möter på små hajar medan jag flyger upp ur vattnet och skriker, den ena blev av med ett ben och den andra dog, jag vakande av att jag bet mig själv i läppen med ett bultande hjärta som slog snabbt av skräck 😂.

Dagens planer?
Tänkte softa lite med mina grannar och ta det lugnt. Vi ska bara chilla och umgås. Imorgon har jag tvättid 10-13 hoppas att jag inte missar den, missat flera tvättetider och nu är det kris.

Solar alltid i Kungsholmen med bästa TanExpress ❤️alltid fräscht och alltid bra rör.

Leker att jag kollar bort

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg