Min vardag

Hej bloggish! Jag har flängt sedan morgonen ni vet vuxenlivet och att ta tag i massa grejer som man måste göra ”suck” asså! Men och andra sidan så har jag inga problem med att köra en galen utgång för då flyger tiden förbi men så är det ju för tråkiga saker tar tid men även det behöver göras så man har inte så mycket val heller 🙂

Dagens mående ?
Jo jag mår relativt bra faktiskt och det är väldigt noga att påpeka ordet ”relativt” för det är en god väg framåt haha. Mitt liv är just nu som ett pussel och vissa pusselbitar har inte matchat helt enkelt men det får ta sin tid för tiden har jag. Jag kan inte hetsa hit framtiden för den är alltid längre bort än vad jag kan förutse. Men det jag kan göra är att alltid försöka kontrollera hur jag reagerar till mina motgångar och det är där jag brister tyvärr.

Dagens planer?
Jag Ellie och Paowie tänkte springa iväg på ett viktigt ärende som egentligen inte bör finnas med i någons vardag men sådant är livet ibland. Vi får vara starka tillsammans helt enkelt. Men efter det så tänkte vi sola och sedan lägga upp ett samarbete sedan behöver jag en flaska vin.

Vi käkade lunch på södra sällskapet. Det är vårat häng ställe så har ni inte varit där då har ni verkligen missat något!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg