Mjällbusters

Tips

 

/ Inlägget är i samarbete med mjällbusters

Man får oftast mjäll när hårbotten är torr och irriterad och vi alla reagerar olika så just därför har jag inlett ett samarbete med just detta Mjällschampot . Visste ni att svamp är bra för vårat immunförsvar och att det är något vi behöver ? Men om du ska använda detta schampot som ett  Mjällschampot då ska du först använda det i fem dagar och sedan trappa ner det till tre. Mjällschampot från mjällbusters återfuktar effektivt och det får bort ditt mjäll vilket jag tycker är helt fantastiskt. Förut använde jag vilket hår schampo som helst utan att jag tänkte så mycket på det men med tiden så började det klia och nu förstår jag varför! Min hårbotten var irriterad och sedan dess så är jag väldigt noga med vad jag lägger i håret varje gång jag duschar. Jag tål inte allt för mycket kemikalier om man säger så.

Detta mjällschampot är tillverkad här i Sverige så ni är i trygga händer. Personen som själv skapade detta mjällschampot hade själv mjäll men ingenting hjälpte och han fick aldrig svar på de frågorna som ställdes för att få ett hälsosammare hårbotten så han tog tag i det själv och skapade mjällbusters. Detta schampot är inte endast mot mjäll utan det ger dig ett rent samt ett friskt hår vilket bara är positivt. Det lanserades nu i september denna månaden så det är bara att beställa. Vi alla har olika hårbotten och vi alla reagerar olika på produkter och så är det med allting. Det som kanske passar mig kanske inte passar just dig!

Men denna gången med just detta mjällschampot så tror jag att det kommer bli en succé :) man använder så mycket produkter nu förtiden till håret att man ibland glömmer att ta hand om det. Vax, spray, färger, fönar ja u name it. Allting påverkar vårat hårbotten tänk på det ❤️

Här kan ni beställa Mjällschampot

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg