När ska man hinna läka ?

Personligt

Vilken ångest period jag ligger inne med just nu. Det
Känns så grovt att jag inte ens orkar sätta mig på ett tåg. Tanken får mig att vilja skrika och känner inte för att göra något. Kanske borde åka ner till min familj och bara vara, men processen dit pallar jag inte med. Sitter och grubblar över allt, men mestadels om mig själv. Än en gång känner man sig vilsen. Känslan går inte att beskriva men det är samma jävla känsla som jag hade för ett år sedan, jag trodde att jag hade kommit längre än så men tydligen inte! Man hinner inte ens blinka och VIPPS tillbaka till ruta ett. Det är sjukt hur livet är olika för oss alla, hur vissa får sota för sina misstag längre än andra, hur vissa glider genom livet på ett bananskal medan andra aldrig får uppleva lyckan. Men jag är glad för dom, jag menar varför ska man önska någon annan något ont bara för ens egna resa genom livet varit tragiskt. Visst väljer man hur man vill leva, man väljer sina strider, man väljer sina vänner bla bla bla fuck off. Vem sa att livet är så enformigt? Allt handlar om fucking känslor! Hade jag varit en känslokall liten fitta och lika falsk och äcklig eller om jag hade tagit mig själv före än dom jag älskar så JA ALLT HADE SETT ANNORLUNDA UT! Men att vara ego funkar inte för mig, mitt syfte på denna jorden är större än så! Att vara en fin med människa är den jag är. Den dagen jag blir någon annan än den jag är, den dagen finns jag inte mera.
Tycker synd om hur vissa av mina Fd vänner älskar knark mer än vad de älskar mig, hur deras lögner blir allt större och större, deras lojalitet finns inte mera. Jag är långt ifrån perfekt men jag erkänner i alla fall att jag hade fett med drog issues. För ska jag vara helt ärlig så ville jag inte leva. Och den känslan kommer och går fortfarande för jag är för ärrad, jag förlorade någon jag älskade, älskar han fortfarande och kommer alltid att göra det, förlorade mina ALLRA bästa vänner (absolut inga ni känner) men blev raped, höll på att förlora min mamma till döden, har knappt kontakt med min pappa, väldigt sällan kontakt med familjen, jag föddes som
BÖG VEM sa jag ville bli det? Vem!? Spelar ingen roll när någon säger att jag är fin som jag är, jag vet det! Men jag fick inte det valet själv och kan fortfarande må dåligt över det, men när är det jag ska hinna läka? Vart börjar jag ? Men det jag ville komma fram till är att oavsett hur din resa har varit genom detta livet så förlora aldrig ditt hjärta, försök att vara ditt bästa du för andra, men mest för dig själv, orden är lätta att skriva men svaren är svåra att hitta. En vacker dag blir det min tur att leva i fred och harmoni. Vakna upp bredvid den man älskar, ha sin allra bästa vän vid sin sida som älskar dig genom allt. Jag ler när jag tänker på det men samtidigt fäller jag en tår, för en gång i tiden var detta mitt liv.

  • Personligt
  • Nära Katarina-Sofia, Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

jessikalarsson
jessikalarsson,
Du är stark som tagit dig igenom så mycket hemskheter ♥️ Du kan göra det igen! Tappa aldrig fokus på vem du är, och vem du vill vara! Hoppas du mår bättre snart!
nouw.com/jessikalarsson
Rosalie
Rosalie,
Love you ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg