No drama

Personligt

Hej bubbisar! Anledningen till att jag inte bloggar så mycket är för att jag inte har en bra kamera och pallar inte med dåliga bilder. Därför det oftast är enbart selfies för denna kameran suger k•k. Tänkte köpa en ny slutet på denna månaden. Jag och nikki hade vårat första event ihop på brödernas som ligger i Kungsholmen och det blev så jävla lyckat! Tack som fan för ni alla kom och gjorde våran kväll till den bästa. Efter eventet i fredags drog jag till L8 då det var deras sista helg ever vilket suger. Sen drog vi vidare till backdoor och dansade loss som aldrig förr, av det jag minns iaf haha. Nej men denna helgen har varit väldigt speciell på ett bra sätt! Känns som att jag hittat min plats när det kommer till nya vänner. Vissa övergick från bekanta till vänner med andra övergick från vänner till nära vänner och andra från bra vänner till främlingar . Lovat mig själv 2020 att släppa in människor och ge dom en chans men likaså som dom får en chans ger dom även mig en.

Det känns så skönt att inte ha någon drama i mitt liv och jag håller mig så långt bort ifrån det jag bara kan för dras jag in i något då går jag ur balans och det vill jag inte för vi har endast ett liv så låt oss göra det till det bästa. Det är svårt att vara ” vanlig/normal” hur gör man ? Det känns som att jag är en bebis som precis ska lära mig gå. Försöker leva Svensson livet så mycket jag bara kan men det tär på mig om jag ska vara ärlig då jag varit destruktiv så länge jag kan minnas. Jag är van med allt annat än bra så när det går bra för mig och när någon vill mig väl då blir jag skeptiskt istället för glad men jag jobbar på det. Vi alla har issues som vi behöver jobba på och det viktigaste är att man erkänner sina problem och brister för sig själv men även för sin omgivning för alla är inte tankeläsare. Det är väldigt svårt att öppna sig så jag förstår själva känslan, folk tror att jag är som en öppen bok pga bloggen men ni får tänka på att detta är min plattform och här är min trygghet så det betyder inte att jag kan säga allt detta till just dig förstår ni hur jag menar ? Denna bloggen har gett mig sååå mycket. Den har låtit mig vara precis den jag vill vara, helt utan filter och mina tankar har bubblat som aldrig för. Jag ångrar så många blogg inlägg ni anar inte Haha. Har ALDRIG raderat ett blogg inlägg. Eller jo en gång men det var för att jag trasha ner en klubb som nekade lista pga hudfärg (jag var vittne) tog bort inlägget då en fd vän hade fått sparken annars så ja what to do liksom.

För mig är det väldigt viktigt att man står för det man säger för även om man kan växa ifrån just det man har sagt just där och då (för vi alla formas efter livets gång vilket är helt normalt då ingen förblir densamma för alltid ) men för i just den stunden så kändes det rätt eller hur? Jag står för exakt allt jag har gjort och sagt men jag kan inte relatera till den jag var för tex ett år sen.

Svängde förbi bästa TanExpress ! En standard selfie på toaletten man försöker variera liksom 😂. Nej men efter att jag har solat så MÅSTE jag tvätta av kroppen så mycket som jag bara kan för jag hatar svettlukt både på mig och andra. Förstår inte hur vissa kan gå runt och lukta svett om dagarna, har ni inget luktsinne eller vad fan är grejen ? Få mig att förstå.

Var även en sväng hos väldens bästa Dialafillers ( hennes instagram) tycker om henne så mycket på ett privat plan. Finaste hjärtat❤️. Gjorde tear through! Det tar bort ringar under ögonen vilket behövdes på mig.

Nu är jag hemma och Andreas har lagat denna goda maran! Korv stroganoff 😭❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg