”Som bensin i elden”

Måndag idag! Innan sovdags igår så tryckte jag i mig två imovane och somnade gott. Jag har försökt skippa själv medicinering men det gör bara att jag är uppe hela nätterna. Älskar verkligen natten och det är då alla tankarna flödar som mest. Det är så tyst och lugnt vilket behövs ibland. Tänkte först be om ursäkt för mina långa texter jag gör då och då om mitt mående men det tänker jag inte göra, aldrig någonsin. För mig är det inte så viktigt om vad människor tycker och tänker om mig det är något jag har lärt mig att koppla bort genom åren utan det får stå för dom. Jag brukar oftast säga detta men jag vill bli den bästa versionen av mig själv och då jag aldrig har varit det förut så är det lite skrämmande. Jag har inget att jämföra med och att man ska behöva forma om sig själv helt och hållet en gång för alla är blandade känslor But i have to.

Bloggen är del av mig eller nej den är HELA mig och det kommer den alltid att vara. Det är som en bok som aldrig tar slut, den har ju allt, alla kategorier finns ju här och man vet aldrig vad som kommer hända här next . Men det är en del utav livet och saker ting händer konstant och det är både positivt och negativt. Jag är ingen fashion bloggen, ingen smink person utan jag är lite mera av en författare om jag själv får ge mig den titeln utan att ha skrivit en bok. Jag fick alltid Top betyg i skolan när man skulle skriva romaner, deckare, eller påhittade historier. Eller om jag ska vara ärlig så var dom ”påhittade historierna” om mig själv...jag skrev om mig själv i tredje person. Det kändes skönt men det var mitt enda sätt att lätta på mitt hjärta. Jag var 15-16 år gammal och vågade aldrig prata med någon om hur jag verkligen mådde. Jag har burit en fasad tills jag blev 22 år gammal och det var då jag kom ut som gay och det är väldigt sent om ni frågar mig. Tänk er att ni har en hemlighet inom er som ni mår så dåligt över att bära på? Tänk att jag kände så i 22 år. Jag ville aldrig vara det så den största delen till varför jag mått så dåligt genom åren är självhatet jag skapat mot mig själv. Jag var en vilsen tonåring som hatade sig själv samtidigt som jag tog hand om min mamma när hon led av grov depression. Älskar min mamma och vi har det bra än idag och hon är förlåten på alla möjliga sätt. Hon mådde inte bra och livet hade sårat henne så mycket och hon orkade inte längre. Hon har försökt avsluta sitt liv flera gånger så bara att hon är kvar i dagsläget är en gudagåva ❤️.

Livet är inte så förutsägbart och att ha kontroll över allt som sker runt omkring en är omöjligt. Ibland låter jag vissa situationer lösa sig av sig själva (2/10 gånger). Ibland tror man att det blir lättare men i vissa fall säger tystnad allt . Mitt Problem är min käft, jag är som bensin som hoppar in i elden, jag behöver personer i mitt liv som kan släcka mig när det brinner runtomkring mig och jag vet vem dom vännerna och jag är tacksam för er.

Jag är en person som städar ofta så fattar inte hur jag har tillåtit det bli så här är i chock.

Jag har städat alltihopa förutom disken just nu. Nu ska jag dammsuga (något jag verkligen hatar att göra) jag kan diska en heeeeellll diskhög, tvätta ja u name it men inte dammsuga. Att hålla i den samtidigt som den ger en massa ljud ifrån sig är bara drygt. Sen bor jag inte alls stort så man får ju bråka med den så att den ska gå in överallt. Blir sett träningspass deluxe.

Hade en liten bakis dag igår så jag beställde hem McDonalds och köpte mig ett paket päronsplitt som jag slukade på en kväll. Blir sugen på glass när jag blir bakis.

Nej jag ha inte glömt att raka mig utan jag håller på att bli hårfri hos Lellaslaser (hon heter så på instagram). Är super nöjd och det växer mindre och mindre hår efter varje besök. Jag har insett att det tar tid då alla hårsäckar är olika och man kan inte jämföra sina behandlingar med andra. Men ni är i trygga händer ❤️

Adel20 ger er 20% rabatt

Jag ska ner med soporna och sen ska jag hämta ut ett paket som jag har fått. Efter det ska jag träffa Angelica , vi tänkte äta något och bara umgås. Senare ikväll ska jag träffa en grupp som jag nu träffar varje måndag en gång i veckan. Vi pratar väldigt mycket om psykisk ohälsa och vi delar med oss av våra erfarenheter som vi gått igenom under livets gång . Målet är att bli deras ambassadör för att sedan få föreläsa runt. Ser fram emot det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg