Summering av 2019

Personligt

Hej! Bloggen har halkat bak rejält sista tiden och det är för att jag har en lånetelefon som är så seg att man vill hoppa framför tåget haha. Nej men jag är så tacksam att den fungerar, men den ger nog upp snart 🙂. Tänkte att jag svarar på en summering från 2019 ❤️


Vilket råd hade du velat gett dig själv i början av året, nu med facit i handen?

Förvänta dig inget utan någon för då blir du aldrig besviken, se efter dig själv innan du hjälper någon annan. Lärt mig en läxa..big time.
.
Beskriv ditt 2019 med tre ord

Styrka, lost, hjärte kross


Om ditt 2019 skulle komma att bli en film, vilken genre hade det blivit? Drama, komedi, en kärlekshistoria?

Drama, komedi

Beskriv ditt favoritställe som du besökte.
Räknas klubb livet , L8 och backdoor ? 😂 Nej men har inget favoritställe .

Vad har du lärt dig om dig själv det här året?
Att jag har grova trust issius. Men jag har även lärt mig att kunna vara ensam vilket jag är jävligt stolt
Över. Har insett att jag är komplicerad :). Jag styrs av mina känslor (dom är många) och det finns inget botemedel mot Just detta vilket suger, men det har sina fördelar också.

Vad har varit ditt vanligaste mentala tillstånd det här året? (Exalterad, stressad, nyfiken, orolig, deppig..)

2019 har varit mitt värsta år på alla sätt och vis. Det är ett år jag helst vill glömma och aldrig mera kunna se tillbaka till. Min mentala tillstånd har varit som en berg o dalbana som aldrig Vill ta slut. .

Vilket/ vilka köp är du mest nöjd över?

Inget speciellt

Hur har din personliga stil utvecklats?

Är ganska enformig när det kommer till kläder. Gillar att ha det simpelt. Vardagar har jag oftast mjukis byxor och någon hoddie sen under helgen blir det ju skjorta och så .

Har du övervunnit någon rädsla?

Förut var min rädsla att förlora någon jag älskar men nu bryr jag mig inte så mycket. Genomgått så traumatiska händelser när det komme till vissa relationer. Så med andra ord så vet jag hur pissigt jag har mått och jag vet att jag aldrig vill må så igen. Så den rädslan har jag övervunnit, kan gärna förlora någon som inte är värd min tid :)

Vilken/ vilka relationer har betytt mest för dig det här året och varför?
Blir nog bäst om jag inte svarar på denna frågan :)

Vilken var din absoluta favorit komplimang som du har fått i år?
Din blogg inspirerar mig och dina texter om psykisk ohälsa motiverar mig till ett bättre liv”

Om du fick skryta om en av dina prestationer det här året, vilket hade det varit och varför?
Min blogg faktiskt för den har blivit större och sen har jag bra samarbetspartners❤️ men 2020 ska bli ett år där jag ska omvalda allt ont till något bra! Mer om det längre fram.

Med tanke på alla dina erfarenheter, insikter och lärdomar ifrån 2019, vad är det bästa rådet du kan ge dig själv inför nästa år?

2019 har lärt mig att acceptera att alla människor är olika. Rådet jag kan ge mig själv är att aldrig nöja mig med halvdana relationer, jag vet vad jag mår bra av och jag vet vad jag vill. Om du inte gynnar mitt liv på något sätt och vis så kapar jag dig direkt, mitt fokus är att må bra.

Vilken maträtt åt du oftast 2019?
All form skräpmat hehe

Vilka länder besökte du?
Malta

Vad känner du att du saknar ifrån förra året nu när du kan se tillbaka?

2018 minns jag ingenting av..

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Jag önskar att jag hade lagt mindre tid på andra . Tänk om jag kunde få tillbaka all den tiden som jag ödslat? Nej men man ska inte tänka så för i just den stunden så kändes det rätt. Igår är ett minne idag är nuet och imorgon är framtiden. U live and you learn. För mig är det viktigt att ge den bästa sidan av mig själv när det kommer till människor som finns/funnits i mitt liv, vänder jag ryggen så vill jag gärna kunna känna att jag har gjort mitt bästa.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag åt libanesiskt mat på gardenlounge (rekommenderar det) sen fixade L8 ett helrör till mig,hur gulligt ?

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
2020 ska bli mitt år. Jag ska resa till minst tre länder, jobba mera, inte vara för godtrogen, förvänta mig ingenting av någon, bli min egna bästa vän, våga dejta och lära känna andra människor

Som jag nämnde där uppe så har 2019 varit ett piss år därav pissiga svar. Men det var då, idag ser livet lite annorlunda ut. Har verkligen lärt mig att inse mitt egna värde. Det är så viktigt att man gör det. Bli din egna bästa vän och ge din tid till det som gynnar dig. Det finns människor till allt i denna världen och vissa är där för att stanna medan vissa varit där för att lära dig en läxa. Det är så livet är och det behöver inte vara något dåligt, hat löser aldrig något. En person som bryr sig om dig utsätter dig aldrig i en situation där personen kan förlora dig, tänk på det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg