Taco monday

Allmänt

Vilken härlig dag! Bella hjälpte mig att städa och som tack bjöd jag på tacos. Man måste faktiskt visa sin uppskattning när det kommer till ens vänner! För trots allt om man tänker efter så är just den vännen där av alla. En riktig vän är där i alla stunder och inte endast när det passar egot. Så börja värdesätta ditt umgänge om du inte redan har det. På tal om något helt annat haha! Jag tror faktiskt att jag förklarade för Bella en gång för alla att jag SKITER fullständigt i allt som har med skönhet att göra. Tror inte hon förstod tills jag förklarade att smink ämnen för mig är lika tråkigt som om din pojkvän skulle ha babblat om tv spel dagarna långa! Tror nog att hon förstod :)

  • Allmänt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

HERRE FUCKING GUD

Personligt

Alltså vad fan är grejen? Känns bara som att denna dagen går åt helvete. Vaknade tidigt, sökt jobb, ska på arbetsintervju FINE! Men känslan inombords stör mig. Det går inte att förklara. Tänkte men jag lagar mat jag kanske är ”hungrig” la in fish and ships i ugnen. Hur svårt kan det vara ? Det liksom lagas av sig själv. Tror ni inte fitt fisken fastnar i ugnen och fucking går sönder ? Det värsta jag vet är när jag lagar mat och det blir fult. Som när man lagar fiskpinnar tex ni vet när alla går isär? Nej fan heller jag slänger typ stekpannan i väggen går och surar lite sen får jag ändå städa upp det. Har ingen som helst tålamod för sånt. Är fortfarande irriterad men tog ändå en bild.

När jag ändå är på traven, kan ni snälla förstå detta ? Allt går inte att fixa. När skadan är skedd så är den redan skedd. Man går oftast tillbaka till ett förhållande för att man saknar känslan man hade förut när man mådde som bäst. Och prat är oftast lättare än själva handlingen. Både älskar varandra som fan. Men man går ändå runt med en obekväm känsla som att ”snart händer det” och dom fina stunderna är alltid fina. Men det är när man tjafsar som de verkliga känslorna kommer fram. Och det är då det leder till sitt slut. Men när den känslan är borta och när man mår bra igen så går man oftast tillbaka. Man liksom glömmer bort varför man hamnade där man hamnat. Sen är det oftast inte ömsesidigt. Det är oftast alltid en person som vill mer än den andra och det är väldigt viktigt att man öppnar sina ögon och inser det. För man ska inte kämpa ensam. Kärlek är något fint men många har gjort det till något fult. Jag typ hatar kärleken just nu. För jag har insett att mänskligheten är helt jävla fucked att ingen bryr sig om känslor längre. Varför ska jag alltid vara den som alltid ska bry mig om folks känslor ? Fuck er alla. Helt allvar, vissa skäms inte. Hade velat örfila en efter en. Är arg för jag inte klarar av hur detta livet har blivit, hur moral inte är lika aktuellt längre. Allt ont är normaliserat. Blir du chockad när du hör att någon blivit skjuten i ditt område ? Blir du chockad när du hör att någon du känner blivit våldtagen? Blir du chockad om någon i din vänkrets har legat med någons kille? Blir du chockad att de som en gång stod dig närmst en gång i tiden är dom som hugger dig i ryggen ? Om svaret är nej, då är ni alla en del av detta fucked up samhället. För jag blir lika arg och chockad varje jävla gång. Nu tänker jag dra och fixa mitt ”skägg” och sedan svänga förbi systemet och sedan bara vara.

  • Personligt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg