Tar ingen skit

Personligt

Jag tycker inte att jag har gjort något fel. Att en skvallerblogg kallar mig osmaklig bara för jag skrev som jag gjorde men jag kan förstå er som är utstående det är inte lätt och det är alltid någon som är mer skev än vad den andra är. Bara för att en viss person ” fin slipade” sin text med känslor gör inte budskapet bättre. Jag skrev inget i den texten för att ”använda något emot någon” utan en person har gått ut med allting redan själv så hur blev detta mitt fel? Men att den personen själv ska förstöra människors förhållanden, hänga ut folk stup I kvarten, göra så att en vän till mig som är mamma blivit av med sin lägenhet är helt ok? Det ni inte ser på sociala medier är betydligt värre än det jag vet och om det jag själv har sett. Att hon kallar människor för patetiska och fattiga bara för att hon är arg är inte heller så snällt. Är det något jag aldrig har gjort så är det att utnyttja någon för det ligger inte i min natur att göra det. Tycker snarare att det är tvärtom då personen fått mer utav mig än vad jag fått utav henne och det kan inga pengar i världen ersätta för tid är något man aldrig kan få tillbaka. Ni som känner mig utantill ni vet sanningen. Vad är det jag har fått av henne som är så wow? Exakt ingenting. Tänk efter noga, hon är så snabb på att slänga människor i vanliga fall så varför hade hon mig som sin ”bästa vän” i så många år om jag nu vore som hon sa att jag var? Det är hennes försvarsmekanism och likaså har jag min men till skillnad från henne så säger jag sanningen. Igår var jag arg och svarade på alla påstående och jag har en tendens att snacka fult när jag blir arg och det är inget jag är stolt över men jag har min gräns också. Hon startade allt detta offentligt och det enda jag har gjort är att svara tillbaka, någon måste ju göra det? Det enda folk säger är att jag inte ska sjunka till hennes nivå men denna gången behövdes det och jag tänker göra det tills den dagen hon slutar terrorisera mig både privat och bland människor.

Det är klart att det har tagit på mig att vi inte är vänner längre då jag älskade henne. Men älska är inte allt, att jag känt mig som luft i flera år och försökt prata om hur jag känner har bara runnit i sanden då hon inte är kapabel till att ha en normal konversation. Mitt syfte är inte att skada henne och jag vill henne fortfarande väl. Jag vill att hon ska lyckas i livet och jag vill att hon blir lycklig. För såklart är inte allt skit kring henne hon har ju sina fina sidor också, men det har även en mördare så det gör det inte rättvist att stanna kvar i en relation bara för dom fina sidorna utan ibland väger det negativa mer än det positiva och då är det dags att lämna. Vi bestämde att vi skulle vara som luft för varandra men ändå är det något varje dag. Jag är inte ledsen eller sårad utan jag är bara äcklad. Sen att hennes mamma ska hota mig på sms är ganska wierd, min mamma hade aldrig lagt sig i? Tror nog familjen tycker det är jobbigt att de ska behöva ta ”rollen” som hennes allt nu när jag inte är där längre men good luck to u all cause Im out ❤️

Det finns vissa som tror att jag började med att hänga ut henne. Jag fick detta meddelandet 19:27 och skrev mitt inlägg efter den tiden.. herrgud hur mycket ska man behöver bevisa ?

Ja ni ser själva, inget hade gått så långt om en viss person aldrig börjat. Jag kommer aldrig att bli tyst och jag kommer hänga ut så mycket jag kan tills min fd vän låter mig vara helt och hållet. Ju mer hon gör ju mer visar jag.

”Du lovade att du skulle se efter henne” yes i did men min värdighet är mer värd än att se efter någon som inte förtjänar min vänskap 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg