Tisdagen den 20 november

God morgon! Sorry för mitt föregående känslosamma inlägg. Eller sorry är jag inte men jag bloggar alltid med mina känslor annars kan jag inte blogga. Att planera blogg inlägg osv är inte min grej förutom om ett samarbete måste upp tex och där ligger jag faktiskt lite efter men ibland tappar jag suget för exakt allting men idag är ingen sådan dag utan idag ska jag ha en bra dag. Har mått så mycket bättre nu när jag har lite rutiner och jag ser till att trötta ut mig själv ordentligt och jag är så upptagen med mig själv och är inne i min egna lilla bubbla nu på vardagar att jag varken har tid eller lust för att träffa någon, borde bli en egen art för mig själv haha nej nu ska man inte vara negativ höhö.

Älskar corn flakes med mjölk! Jag är ingen frukost människa på det sättet så detta blir perfekt för mig snabbt och enkelt hehe. Denna morgonen har jag städat, rakat mig, duschat, ätit frukost, förberett en matlåda. Wow alltså man hinner göra ganska mycket på 50 min haha, oj glömde nämna att jag även hunnit med att blogga men det ser ni väl?

Gillar

Kommentarer

Liliii
Liliii,
Hej adel. Kan du berätta om din flytt från Malmö till Stockholm hur gick du till väga och hittade fram där du startade allt på nytt alltså jobb lägenhet nya vänner osv ?
Adelfakih
Adelfakih,
Tja! Kan skriva ett inlägg om det idag litr senare in mot kvällen !
nouw.com/adelfakih
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229