To survive you have to sacrifice

Allmänt

Hej och godmorgon på er. Mitt flyt på bloggen har inte alls varit bra. Dåligt med bilder, inte lagt upp en del samarbeten, men jag ska komma tillbaka till mina blogg rutiner, måste planera bara. Kanske ska ha en ny kategori vi får se. Men igår drog jag och Paulina till söder och tog en öl, vi bor så nära, typ 20 meter ifrån haha. Men efter en, två , tre öl ville vi till soap bar, vi gick inte all in, utan mest chillade. Det blir vad man gör det till, man måste inte supa skallen av sig för att man befinner sig i en miljö där det finns musik och alkohol. Det blev helt enkelt en spontanare, vi skrattade så mycket och bara pratade, det behövdes. Vi alla går igenom olika saker och hanterar det på olika sätt, Ibland behöver man bara en vän som lyssnar, och ibland angår inte vissa problem någon annan, det är synd att vissa inte respekterar andra människors liv. Men efter att vi haft en dunder kväll så valde vi att ta en taxi hem, vi fick för oss av någon konstig anledning att laga mozzarella sticks doppad i en massa starksås, ni ska se vårat skafferi, en massa olika sorter av starksås, inte konstigt det bränner där bak ibland haha.

  • Allmänt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

ADEL200

Vilken härlig levererans jag fick denna eftermiddagen då, direkt till dörren! Kunde inte bli mer tacksam! Jag gjorde leveransen igår. Tycker det är jobbigt att gå in i mat butiker, vet sällan vad jag ska köpa, så DOM gör det väldigt lätt för mig, beställer i lugn och ro, varorna är färska och jag slipper bära 😂 


Är du en ny kund så anger du Adel200 så får du 200 kr i rabatt på det du väljer att handla för. Alltså handlar du mat för minst 500 kr men betalar endast 300 kr, du sparar inte bara pengar, utan tid. Ni med barn eller har flera jobb och känner att ni aldrig hinner och äter endast skräpmat? Då är detta något för dig!! Klicka HÄÄÄÄÄR !!! 

  • Nära Katarina-Sofia, Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg