Vad är Corona ?

Hur är det med er? Med mig är det fett bra i alla fall slutade jobbet vid 17:30 då jag fick stänga sen gick jag raka vägen hem och mötte upp Andréas vid min tunnelbana. Vi gick hem till mig och svepte upp några glas vin sen hjälpte han mig att få upp några möbler till min andra lägenhet, ville inte säga något till honom innan att han skulle behöva hjälpa till för då kanska han aldrig hade kommit haha lata bög jävel 😂.

Vilket väder det har varit helt insane! Är sommaren här eller vad ? Vem är Corona finns det ens ? Nej skämt och sido eller man ska inte skämta om något sådant faktiskt men känner att jag behöver andas lite, min själ behöver se natur, vatten, djur, vänner och allt som har med mänskligheten att göra. Jag jobbar ju i samma område där jag bor så jag går till jobbet måndag till fredag sen helger är jag hemma så i princip är jag i karantän hela jävla tiden och jag har börjat få nog! Men bara för att jag har börjat få nog så betyder det inte att jag träffar vem som helst eller utsätter mig själv för fara när det kommer till stora folkmassor. Mitt immunförsvar är extremt bra då jag jobbat mycket inom vården i mitt liv samt att jag i dagsläget jobbar med barn så min kropp är van vid alla möjliga bakterier. Blir inte ens sjuk om jag umgås med någon som har kräksjukan men är fortfarande rädd att jag smittar andra som inte kanske har ett lika bra immunsystem. Jag får göra det bästa utav det jag kan, att inte vara nonchalant men samtidigt att vara vaksam för oavsett väder eller vad som än händer i livet så kan vi inte blunda för sanningen då det faktiskt existerar ett virus som dödar människor. Man kan blunda för väldigt mycket men fan i mig inte detta men bara för att man inte blundar så betyder det inte att vi inte ska leva men att leva betyder inte heller att vi ska sätta oss ute på en uteservering bland 100 personer men samtidigt så är ordet ”leva” en definitionsfråga.

Tog denna bilden på morgonen älskar att det är ljust ute redan då!

På väg hem från jobbet! Känner mig innerlig lycklig. Det går inte att förklara men det känns och så länge det känns så klagar jag inte.

Beställde mig en thaisallad från thaisahouse wook. Den är så jävla god! Beställde en skaldjurssallad samt att vi hade med oss lite alkohol. Vi snackade och njöt lite av solen och utsikten här på hornsberg strand 3 min promenad ifrån mig, helt underbart.

Vattnet är så vackert! Ville verkligen hoppa i men det ser finare ut än vad det känns haha.

Gillar

Kommentarer