Vad är ens normalt ?

Personligt

Hur mår ni? Med mig är det relativt bra faktiskt jag ska inte klaga for once. Nej men jag vet inte vad det har hänt med mig den senaste tiden. Har blivit mera tillbakadragen, inte lika social, panik av att lära känna nytt folk, tror att alla ljuger och tror alltid det värsta om folk. Men jag försöker mata mig själv med positiva tankar så att jag inte tappar det till slut. Att ha med mig själv att göra krävs väldigt mycket av min tid och energi och jag gör framsteg varje dag så det är alltid något. Känner mig ganska tom faktiskt jag är varken sur ledsen eller arg utan bara tom och för en gång skull så känns det väldigt skönt. Man väljer sina strider här i livet och jag har blivit bättre på att hantera mina känslor. Det finns väldigt mycket jag kan säga, mer än vad ni anar. Förut kunde jag skriva ut precis vad son helst men det har inte gett någon positiv effekt, bakslag deluxe.

Jag är en person som styrs av mina känslor och jag kan inte ha personer i mitt liv som inte respekterar det. Vi alla fungerar olika och man kan inte välja vilka delar man vill älska hos en person utan är vi vänner då får du hela mig och jag gör detsamma. Det finns så mycket skeva grejer som jag har accepterat gång på gång men det har bara skadat mig i slutändan. Det finns inget rätt och fel i detta utan ibland önskar jag bara att jag kunde gå tillbaka i tiden och bara ge mig själv en fet jävla smäll för även jag har sårat människor för ord jag har sagt och gjort. Man kan ångra sig hur mycket man vill men man kan aldrig ta tillbaka det man har sagt, ibland svider ord mer än själva handlingen så tänk på det. Allt i livet har sin tid och plats och det gäller även människor. Att vara stark mentalt krävs för att jag inte ska falla, det är det enda valet jag har. Det krävs väldigt mycket för att bryta ner mig och jag har normaliserat så sjuka saker som får andra människor att tappa hakan. Har svårt att skilja mellan vad som är normalt och vad som är brutalt, vad är ens normalt? Mitt liv har aldrig varit normalt, aldrig någonsin. Nej men nu ska jag inte bli för deep här ville mest säga hej❤️


Gillar

Kommentarer

S
S,
Min kille säger att han älskar mig men vill inte flytta in med mig om jag inte pluggar? Jag sa att jag kan plugga om vi bor tillsammans och hjälpas åt mem han säger nej att han inte vill ha en student hemma hos honom. Jag jobbar heltid i en annan stad och har bra jobb men han anser att jag ska plugga men har inte råd att plugga har räkningar och andra nödvändigheter! Man ska väl hjälpas åt, älskar han verkligen mig?
Adelfakih
Adelfakih,
”Han anser att jag ska plugga ” vill du plugga så plugga vill du inte så gör du inte det. Trivs du med ditt jobb och allt rullar som det ska så ska du vara kvar på jobbet. mitt tips är att ta ett ordentligt snack med honom för det är väl vitsen med tvåsamhet att man ska bo tillsammans om han inte föredrar att vara särbo men då får han säga det. Han må älskar dig men han respekterar inte dig och han värdesätter inte dina prioriteringar.
nouw.com/adelfakih
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg