Vem vill du vara ?

Varje dag reflekterar jag över mig själv och detta livet och undrar vem det är jag vill vara på denna planeten. Vi alla har ett syfte på denna jorden men vad just det syftet är det vet jag inte riktigt. För är det något vi människor har så är det makt men det är inte den makten som vi är vana vid att leva i, den korrupta. Utan den är så mycket vackrare än så. Jag syftar på dom som lyckats göra skillnad trots att ingen trodde på dom, dom har gett oss information och kunskap som ingen annan har och det har sammanfört oss människor när det är svåra tider som just dessa! samhörighet, likgiltighet, empati och respekt är något vi måste kunna leva efter ! Denna munkaveln många människor har haft under decenniums tider börjar sakta men säkert att falla bort och dom har fått nog. Alla protester som fyller gatorna världen över är ett täcken på orättvisor. Min rättighet i Sverige som människa gäller säkerligen inte en person som lever i tex Chile och det gör mig så fruktansvärt ledsen. Jag, han, du, hon, hen, vi, dom ? Vi alla är EN men ändå finns det så mycket skillnader på oss och dom och det gillar inte jag.

Jag har bestämt mig sedan ett tag tillbaka att sluta vara arg på livet men det har inte varit enkelt utan det har varit väldigt tufft. Jag skriver livet för att jag inte vill gå igenom mina minnen för det gör bara för ont. Det jag/du eller vi har gått igenom under livet gång definierar inte oss som människor vi är inte våra misstag utan vi är så mycket bättre än så. Våran ryggsäck må vara tung men dag för dag blir den lättare och lättare om inte idag så kanske imorgon om inte imorgon så kanske om några år! Det kan kännas väldigt långt bort men den dagen du känner en inre frid och den dagen du väljer att förlåta dig själv men även andra är den dagen du börjar leva på riktigt. Men att förlåta är inte att glömma utan utmaningen är att minnas men ändå kunna leva, en trasig person har en gång i tiden varit hel glöm aldrig det.

”Om du inte älskar dig själv vem ska annars älska dig?” Jag kommer att älska dig, bygga upp dig, stötta dig och finnas där för dig trots att du hatar allt du ser med dig själv, jag är den vännen, mannen och kärleken.

Vem vill du vara?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg