Vilken helg !

Allmänt

Vilken helg det har varit! Det var längesen jag hade så roligt faktiskt. Det är lite läskigt hur fort tiden faktiskt går tycker inte ni också det?? Nästan så att jag inte hänger med riktigt. Emil kom hem till mig i lördags för lite krök och vi hade inga exakta planer utan vi bara gick efter vårat mode och ibland blir det bäst så. Man måste inte alltid ha allting plantera jämt. Som vanligt gick vi till klubb L8, jag är nog besatt av det stället har jag märkt för oavsett mina planer eller vem jag nu än är med så måste jag svänga förbi L8 och det har hänt att mitt sällskap har velat göra annat och då har det lett till att jag gått dit själv, I dont mind at all. André bjöd mig och Emil tills hans bday som han skulle ha på L8 men alla var där förutom han, han hade somnat i personal toan i två timmar 😂 ändå roligt...ett minne för livet liksom.

Finns en ny nattklubb som har öppnat så jag Emil och Sara ville kika förbi. Jag kan vara hur berusad som helst men så fort jag ser vakten blir jag helt återställd (i just den stunden) han kollad på mig och bara ”det blir vatten för dig va?” Den roliga var att jag faktiskt bara drack vatten också😂. Men när jag stod där ute och rökte så kickade alkoholen in på riktigt och jag sa till mitt sällskap att jag måste gå (med andra ord så slängde jag ut mig själv innan någon annan hann göra det haha. Blev inte dräggigt full utan hade svårt att hålla balansen bara)

Planen var att gå hem och sova men jag fick någon kick och ville skapa mina egna äventyr and i did, kan få för mig konstiga saker ibland ” the secret life of Adel fakih 😉efter mitt äventyr så ringde jag upp Emil och frågade vad han gjorde och han var hemma hos Sara ute i Bandhagen och jag får för mig att åka dit. Slaggade två timmar på hennes soffa sen tog vi alla en taxi hem till mig och hade det trevligt. Brukar få separations ångest efter helgen och jag vill aldrig att den ska ta slut för jag har verkligen roligt så att ligga inne en söndag helt ensam är inte alltid så nice, kanske borde skaffa mig en söndags pojkvän? Med andra ord ett KK haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg