Wazzuuup

Hej på er bubbisar hur står det till? Med mig är det bara bra i alla fall. Jag har ju varit hos Paulina i två veckor nu så saknade mitt hem och bokade en taxi till min lilla etta på hornsberg strand😌.

Det har varit ganska mycket fest den sista tiden utan att jag själv har tänkt på det men jag hamnar i sådana perioder och jag mår faktiskt inte dåligt psykiskt utan jag är bara allmänt trött. Min själ börjar känna sig lite tung då vissa man älskar är själva inne i mörka perioder. Men bara för att man är inne i en mörk period så betyder det inte att man ligger hemma och gråter utan ibland behöver man dom mörka perioderna för att hitta ljuset och det är ingenting fel med det. Man ska aldrig jämföra sig själv med någon annan för den enda personen du behöver ha kontroll över är dig själv och dina känslor. Men sen hur du hanterar vissa situationer är upp till dig och det är påfrestande ibland men att ha en inre peace är nog det bästa som kan hända och jag är inte där än men allt blir ju bättre med tiden för det är så livet fungerar. Livet har lärt mig väldigt mycket och jag har gått igenom mer än vad jag själv vill minnas men detta är min verklighet och hänt har ju redan hänt så jag får helt enkelt bearbeta en sak i taget för i det långa loppet så gynnar det mig så jag får göra mitt bästa.

Jag Chrille, Keela och Paulina samt Sebastain rörde oss mot Stureplan igår and it was a good night :)!

Nu tjeckar jag ut, godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

Måndagen den 5 mars

Allmänt

Vet inte vad som har hänt med mig men jag äter 24/7 är ju inte gravid precis haha. Idag ska jag skriva klart mitt cv sen dra iväg och sola. Känner mig fet och ful. Börjar komma in i en dålig period, tror det är en inre depression, men jag kan inte sätta ett finger på mina känslor just nu, känner mig tom. Men jag tror det kommer bli bättre efter att jag skrivit klart mitt cv. Jag har lätt att fastna för saker, och om jag nu inte fullföljer det jag tänker på, så kan det resultera till att jag mår väldigt dåligt. Men som jag skrev innan, bara jag har kontrollen över mitt egna väl mående, och jag vet vad jag ska göra för att må bra, och det ska jag ta tag i idag!! För att imorgon påverkas slutresultatet av det jag gör idag! Ska vara produktiv åt min vän också, hon och jag ska sola, skicka ut paket och ta nya bilder. Har brist på bilder, men gillar mer att skriva än att ta foton, eller ok känner att jag gått upp i vikt så vill inte vara på bild hahah.

  • Allmänt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg