Är jag wierd ?

Allmänt

Detta är gårdagens inlägg men bloggen hade tekniska fel så den får komma upp nu istället 🙂

Bjöd över min tjej kompis på middag idag och det fick bli korv stroganoff. Det blev så f•cking gott! Det är roligare att laga mat om man är fler tycker inte ni också det? Tråkigt att laga middag till sig själv och sen diska upp hela berget utan sällskap. Så det blir ju lättare att äta färdiga maträtter när man är ensam Haha. Men då jag storhandlat så måste jag laga mat då jag inte vill slänga något på grund av lathet. Mina ägg till tex, äter jag inte två om dagen så kommer datumet att gå ut så känner mig lite stressad över det (helt sjukt jag vet) samma sak med min filmjölk så jag försöker tänka på hur jag ska hinna med allt. Hade ju min turkiskta yoghurt i kylen och varje dag tänkte jag ” undra när jag ska käka upp den? Den står bara där och snart blir den gammal” så jag har fått käka det med äggen helt enkelt, fast idag gjorde jag en riktigt god sås till maten så den kom till användning.

Vet inte om detta är en störning men jag har fobi när det gäller slutdatum på mat och speciellt mejeri produkter. Är något en dag gammalt eller nära slutdatumet då slänger jag det på en gång. Varje gång jag är hos mina vänner och de ska laga mat så kollar jag alltid datumen på allt jag ska äta. Det finns en anledning till varför jag är sådär och det är för att en gång när jag skulle dricka mjölk så hände något vidrig! Jag hällde upp mjölken i mitt glas och började dricka tills jag kände klumpar som rann ner genom min hals och jag har aldrig blivit så äcklad av något annat under hela min livsgång. Samma sak när jag skulle äta en macka hos någon, jag brer mackan lite glatt sådär och tuggar på den och ser mögel det fick mig nästan att svimma av, är extremt ärrad ni anar inte så därför är jag så noga 😂 aja vi alla har våra konstiga sätt att vara på am i right ?

Är det något jag absolut inte är bra på så är det att tillaga ris. Så jag kör på unckle ben. Häller i två koppar ris och fyra vatten sen ska det stå och koka i 12 min sen är det färdigt. Det lila ni ser är något vi babbar käkar, det är surt och gott. Skulle slängt resterande av riset men sahar övertalade mig att lägga in det i kylen och äta det imorgon.

Godaste korv stroganoffen i swear! Gör så här

• Stek en hel lök
• In med korven i kastrullen ( låt det stekas bra, jag använde mig av en halv falukorv )
• Pressa in två vitlöks klyftor
• Jag lägger in creime fresh med smak av paprika &chili
• kryddade med lite olika kryddor men det jag använde var
Grillkrydda, citron peppar, Cayne peppar, lite salt samt torr chili som man smular i.
• sist men inte minst så la jag in lite matlagningsgrädde. Sen lät jag det stå och puttra i låg värme. Oj får inte glömma det bästa, tillsatte lite koriander hehe.

En fräsch sallad älskar jag! Tomat, paprika, lök, koriander, fetaost sen la jag äppelcidervinäger, salt och peppar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

Dear life

Allmänt

Vet inte hur många gånger jag svurit ut mitt egna liv. Blev så frustrerad att jag till och med skrek ”FITTTTTAAAAA” högt på tåget. Jag skulle ta tåget till spånga men hoppade på fel tåg. Och ni som bor i Stockholm vet att man måste planera sina resor. För missar man ett tåg eller gör fel. Då kan allt falla. Exakt så hände mig. Jävligt drygt. Fast det har redan hänt och jag kan inte göra så mycket åt saken. Bara att ringa samtalet ”hej Adel här igen (redan ringt hundra gånger) men blir nog ett par minuter sen” finns flera timmar på detta dygnet som jag kan göra något bra. Som att äta McDonalds tex 🙂.

Nu har jag varit hos psykologen. Och handen på hjärtat så känns det jävligt bra. För en gång skull ska staten vara med mig och inte emot mig haha, me like! Är på g till ett möte som jag ska ha på S:T Eriksplan får se vad som händer där i från. Jag tar dagen som den kommer. Helt ärligt så längtar jag efter min McDonalds. Det liksom vattnar i munnen. Men innan käk ska jag träffa upp ricki eller hur man stavar hans namn haha. Fan måste hinna sola känner jag men är så trött. Behöver min power nap liksom. Hörs av sen biaatches

  • Allmänt
  • Nära Storskogen, Sundbyberg

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg

God morgon

Allmänt

Vilken tur att jag lyssnande på kroppen igår. Vilken tur att jag sparkade hem mig själv. Är ju såklart chockad hehe. Känner mig trött och är lite hes. Jag kom på en sak, visst är det mello? Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig tittat. Det intresserar inte mig alls, sen så HATAR jag schlager. Vet att många gays där ute älskar det. Happy for them😀 tur att man är olika. Tänkte dra iväg och sola och få i mig något att käka. Får se om jag orkar göra något idag. Får avvakta lite. Men det är ju ändå lördag! Sen fyller en nära vän till mig år måste nog svänga förbi och säga hej i alla fall. Det är väl det minsta man kan göra. I värsta fall får jag bjuda ut henne när jag känner mig bättre.

  • Allmänt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg