Man lever som man lär

Personligt

Man hör ofta om allt det sjuka som händer i världen men efter att man har läst det som stod i tex tidningen så blir man ju automatiskt upptagen med något annat för livet rullar ju vidare. Men när man väl befinner sig där det händer så känns det verkligen i hela kroppen. Var på en gay bar igår där ett par idioter slängde stolar på människorna som satt där och njöt av sitt glas vin en lördag kväll och nu är det ändå år 2018! Ska man behöva ha stängsel över sig för att man inte ska bli utsatt eller råka illa ut? Vi människor förväntas ju att följa de lagar som Sverige har fastställts vilket är en självklarhet, fast då tycker jag att det ändå ska vara ömsesidigt för det kommer inte att funka annars. Det jag menar är att lagen bryter mot sig själv ibland, jag vet inte hur jag ska förklara detta men tilliten brister där någonstans. Sverige kunde ha formats till det bättre men istället för att gå framåt så går vi bakåt hela jävla tiden och det går inte ihop i mitt huvud, ingen vill inse sanningen och ingen vill ta på sig skulden för den delen heller. Men en sak är säker och det är att SVERIGE HAR MISSLYCKATS och deras plan har failat så jävla hårt! Istället för att utbilda dessa människor som kommer ifrån krigsdrabbade länder om hur man beter sig och hur våra lagar och regler fungerar så släpper dom liksom ut dom i samhället som ingenting? Det är precis som att be en outbildad läkare att opera ditt brutna ben eller likaså att förvänta sig att fågeln du nyss köpte ifrån djuraffären ska vara helt tam? Livet fungerar inte så man lever som man lär och ingen FUCKING lär någon något i detta landet, alla lever i sin egna lilla värld det finns liksom ingen struktur någonstans!
Alla kan prata vad dom vill om tex Saudiarabien men där och även i Dubai kan affärerna lämnas i några sekunder utan att hela butiken har rånats, vet ni varför? Jo för att landet är så fucked upp strukturerat och människorna där fruktar sitt egna liv och tänker en extra gång innan dom gör någonting dumt! Om du får för dig att du vill sno, ja armen huggs av och det inget mer med det. Säger inte att Sverige ska vara sådär men ni fattar poängen. Det är som på ett jobb man har en viss respekt för sin chef han har anställt mig för att jag ska utföra de arbetsuppgifterna som jag själv har ansökt och bett om att få göra.
Blir man då bästa vän med sin chef så omedvetet behandlar man sin chef så som man behandlar sin vän och det slutar oftast alltid fel. Inlägget skulle egentligen handla om något helt annat men tänkte samtidig som jag skrev och tankarna bara bubblade inombords och behövde skriva av mig!

  • Personligt
  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229